Keďže minuloročné stretnutie sa vykľulo vo fajn akciu, rád by som v tento nultý ročník povýšil na prvý. A keďže už viacerí z vás prejavili záujem, ponúkam zas chatu, v ktorej sme sa stretli vlani. Samozrejme ak Radko nebude mať problém s tými chatami na fotke, rás zmením prostredie a nechám sa pohostiť. Výhodou chaty na ktorej sme boli vlani je, [r]že tam budeme sami sebe pánmi.[/r] Radkom navrhnuté chaty sú buď malé, alebo zas aj s reštauráciou a pod. Takáto akcia je najlepšia aspoň na tri dni a v uzavretom kruhu. Naša chata má 15 postelí a tí, ktorým sa posteľ neujde môžu spať v spacákoch ... Takže toto je moja ponuka. Termín navrhujem ako vlani, začiatkom júna od piatku do nedele. Čakám reakcie ... A ešte jedna vec, pokiaľ budem stretnutie organizovať ja, mladší ako 18 rokov môžu naň zabudnúť.
Janko, ale veď žinčica všetkým chutila. A či Ty vari inô spomienky máš?:D
<br/>A termín začiatkom júna sa aj mne zdá najvhodnejší. Je väčšia šanca na krajšie počasie ako v máji.
No keďže Radko sa mi neozval rozhodol som sa pre zorganizovanie stretnutia tak ako vlani. Uskutoční sa v dňoch 8.- 10. júna 2007 na tej istej chate. Táto je už rezervovaná. Podrobnosti zverejním niekedy cez víkend, ale myslím si že to bude najlepšie tak ako vlani, kto bude mať záujem pošle mi peniaze na účet a ja budem zverejňovať mená. Pre nováčikov čo by chceli prísť - prečítajte si v tejto téme ako to bolo vlani ... Tak zatiaľ Vás poprosím o predbežný záujem. Suma bude o niečo vyššia lebo chata zdražela, ale nie krkolomne. Sponzor na guľáš budem ja. Vlani sme mali toľko proviantu že som sa ledva odniesol domov ... takže hladom sa nebude trpieť. Ale hlavne žinčice bolo vlani 15 litrov a to stačilo na jeden večer ... takže pridáme. Tak sa už teraz na vás teším. A ešte perlička. Jager prejavil záujem a tie možno marmil ... takže o zábavu postarané ... Čakaám na vaše reakcie ...
Dobrá sranda je zdraviu prospešná, preto sa rád zúčastním (a som zvedavý na tú "zábavu"). Marmil aspoň spozná normálnych poľovníkov.
<br/>Janči, len tej žinčice treba zarezervovať na salaši väčšie množstvo.