myslim ze keby sa uz rozhodol ist na taku daku akciu tak by tam asi nerobil bordel kym by ich nebola tlupa:D ale o tom pochybujem poznam starsich a spravanie sa tomu veku nevyrovna ja mam napr 19 takze vek splnam pridem a budem robit vola ale budem tam len koli tomu ze uz mam vek, trocha od veci nie ? takze myslim ze je to dost velke rozhodnutie ist sa prezentovat niekde medzi cudzich ludi, tam nepojde len tak hoc kto ale taky co na to bude mat vazny zaujem
<br/>tak dako som to myslel a chcel som len povedat ze preco mladym branit v dobrych veciach mozno v buducnosti sa im k niecomu takemu nenaskytne moznost (samozrejme ak to nema byt daka chlastacka:-p)
<br/>
<br/>zdravim
Cilan ak tam pojdu mladsi ako 18 rokov tak si ich zoberies na zodpovednozt ked sa im nieco stane? Mam pocit ze chlapi sa tam pridu porozpravat a vymenit skusenosti a nie este davat pozor na mladsich. To sa neda tak jednoznacne definovat tí potom co maju 15 tiez mozu povedat ze chcu ist ako to potom vysvetlis ze oni nemozu? ja som zasadne proti tomu , minuly rok to tak bolo a malo by to tak aj ostat a vtedy to aj mladsi pochopili tak preco by to nemali teraz?
Cilan ak tam pojdu mladsi ako 18 rokov tak si ich zoberies na zodpovednozt ked sa im nieco stane? Mam pocit ze chlapi sa tam pridu porozpravat a vymenit skusenosti a nie este davat pozor na mladsich. To sa neda tak jednoznacne definovat tí potom co maju 15 tiez mozu povedat ze chcu ist ako to potom vysvetlis ze oni nemozu? ja som zasadne proti tomu , minuly rok to tak bolo a malo by to tak aj ostat a vtedy to aj mladsi pochopili tak preco by to nemali teraz?
S tou stretávkou dobrý nápad, dobre by padla;)
<br/>K tým 18...súhlasím, že ak by sa zúčastnili osoby mladšie ako 18 niekto by za ne zodpovednosť musel niesť a to je starosť navyše...A Cilan neboj, som tak starý ako ty, takže "parťáka" mať budeš..
ja nevravim ze by to nepochopili a s tou zodpovednostou to by som si na triko nezobral s tym mas pravdu sorac za to co som pisal:-o
<br/>
<br/>a miso zo mna partaka si mat nebudes casovo mi to urcite v maji nevynde koli skole takze tak jedine ak by ma do vtedy vyhodili
Veď presný termín ešte nie je stanovený(jedine ak študuješ v zahraničí)..Síce mám aj ja skúškové, ale ak to bude cez víkend, snáď sa mi podarí prísť. Teraz je ešte skoro hovoriť, každopádne budem rád keď sa stretneme.
Evička , ak pôjde všetko ako má , tak by si mala dostať osobné pozvanie aj s Lubošom na iné stretko niekedy v lete.
<br/>
<br/>Cilan , Bajkal , eso : navrhnite si termín (koniec apríla ?)