Na minulom strtnuti som bohuzial nebol.ale podla reakcii na fore muselo byt zabavne.Na toto stretko sa vynasnazim prist aj ja....sak nescem prist o dobru zabavu a trocha odreagovania
Takže takto, suma za dve noci je 800,- Sk na číslo účtu 0330356624/0900, do správy pre prijímateľa prosím uviesť nick. Záujemcovie prosím uhraďte sumu čo najskôr, pretože musím zaplatiť zálohu za chatu. Tí, ktorí prídu len na jednu noc, pošlite mi 500,- Sk. Ja zariadim suroviny na guľáš a žinčicu s ovčím syrom. Ak má niekto nejaké možnosti (zálesák ), uvítam každú pomoc. Zraz bude v piatok od obeda, to už budem na chate. Pije sa všetko čo tečie. Pre tých čo neboli vlani. Chata je elektrifikovaná, má vybavenú kuchyňu, sprchovací kút a dve WC. Fotky nájdete v mojej galérii. Osoby mladšie ako 18 rokov nehláste sa. Zbrane na stretnutie nenoste. Uvítam všetky podnety a návrhy. Tak, ako mi budú chodiť peniaze na účet, budem zverejňovať mená prihlásených. samozrejme pozývam Takiho, Laciho a Peťa (právnik PID) ale len ak budú také fajné halászlé ako vlani ... Takže hor sa do prihlasovania a v v júni dovidenia
Ako ludia velice rad by som siel svami a mam aj pocit ze si to nenecham ujst,ale mam neaku tu otazocku co mi mlady este neskuseny polovnici (ja mam 21) o com sa svami mame rozpravat ked nemame takmer niake vlastne zazitky s polovaciek alebo ich mame malo???
<br/>inak ak zoberiem aj mojho spolocnika co somnou len chodi polovat ale inak este neprivonal k tejto krasnej zalube vadilo by to niekomu???
Ahoj Pierre, veci sa maju tak, ze sa tam chystam tiez a 21 budem mat v juni. Cize bude o com kecat:D:P Aspon sa nieco priucime od starsich a skusenejsich. A este sa chcem opytat, mohol by som priniest svojho 4-noheho spolocnika?
<br/>ps: Pre Akelu a ostatnych, theCat v mojom ponimani znamena kocur, aby ste neboli potom sklamany.:]
tak je potom vsetko O.K.
<br/>inak ako sa tam bude spat ked nas tam pride troska viacej??
<br/>theCat a ak starsim uz nebudeme dobre rozumiet tak pokecema aspom my mlady.
<br/>(ak si vobec budeme rozumiet my)
No, keď Vás príde trochu viacej, budú dvaja v jednej posteli, pokiaľ ešte viac tak traja..
<br/> Čo sa týka, či si mladí nebudú rozumieť zo staršími, to sa medzi poľovníkmi nemôže
<br/> hádam ani stať. :]:]:]
Mam pocit ze Pierre nemyslel ze by si nerozumeli mlady a starsi ale ze nebudu mlady rozumiet starim koli vecsiemu mnoztvu alkoholu v krvy
<br/>no len aby vas starsich ty mlady neprekvapili svojou vydrzou,lebo co ja sledujem trenuju poctivo vykendy a uz aj pracovne dni :D
Chlapci ja sa tento rok urcite nezucastnim a pokial mozem poradit tak myslite na to aby ste si zabezpecili proviant alebo si kazdy prineste svoj . Ja som nejake veci zabezpecoval minuly rok na 20 ludi to bolo 7kg parkov a asi 10kg klobas + drobnosti ako kečup , horčica a pod . Zeleninu zabezpecoval Zalesak ale ako citam este sa nevyjadril ci pojde . Johny toho ma az az z organizaciou takze urcite by privital pomocnu ruku a nejake navrhy z vasej strany
<br/>
<br/>ps : Sokolici 20 rocny vy sa len nebojte ze sa zo " starymi" kozakmi nebudete mat o com debatovat . sranda bude velika urcite a vek pojde stranou .
Když ty ne Jardo, tak já taky ne. Kdo by mě ráno budil :DAle ta žinčica a sýr kua kua ty mě lákají i halaszle byly výborný...pošlete mi něco do Čech, co zbyde :]
Vek nad 18 rokov a nepotrebných 8 stovák. Iná podmienka nie je, samozrejme okrem toho že sa od každého očakáva že nepríde na prázdno ale prispeje na spoločný stôl