mirob ja som pisal o variante - objednas cez net vo webshope oni ti to poslu do SR . v tom pripade to ide na colnicu a tam ta skasnu . ale ja mam dobre skusenosti s colnikmi
jáj ták...tak to je jasnépán mi navrhoval aj toto riešenie (bolo by to tu za 2 t) ale písal že 4% clo a + DPH...alebo 5tyždňov a "bez účasti štátu"
Klobuk dole pred carostrelcom,ale z tych vzdialenosti by si mohol trochu ubrat a ked nie ,tak ja sa pochvalim tym,ze ja bezne strielam lisky na krk na 300 m a to mam 10 rocnu Meoptu!!!:D:D(raz sa mi to podarilo a povazujem to za stastnu nahodu.A co ty?):D:D
Ked citas moje prispevky,tak nezvyknem sa niecim chvalit,nie je to moj styl.Neviem ci ti daco hovori polovnicka vzdialenost.Tych 300 metrov fakt len po skodnej.Lovu zdar.
... nooo ked mas 6x42 je to sci-fi, pre teba, podla nicku sudim, ze je to asi tvoj rok uvedenia na trh- takze nie je asi cim, tvoj cas pride, ale do vtedy citaj, pocuvaj, zbytocne sa nezavzdusnuj a nereaguj, co sa tyka polovnickej vzdialenosti ta zacina pri skoro 0 to ked nahanam diviaky v noci po kukurici s 8x57 a konci v zime pri love na snehu na vysoku a skodnu 7 RM a vtedy je to do 3OO, a dobre je pouzit dialkomer, hlavne ked nepolujes doma, kde to mas obslapane, myslim vzd. ak chces byt upesny, takze LOVU ZDAR ...
citujem...: ale do vtedy citaj, pocuvaj, zbytocne sa nezavzdusnuj a nereaguj, co sa tyka polovnickej vzdialenosti
<br/>
<br/>....dobreee....teraz som sa zasmial....:D:D
Citaj poriadne moje prispevky a az potom vhodne reaguj.Neviem odkial si nabral niejake cislo 6x42 a dalsie 8x57.Tieto cisla som nikde na fore nespominal.Mas to asi trocha popletene.Ale mylit sa je ludske.A dialkomer?Naco.Ja strielam radsej na istotu,ako potom behat so psom po reviri.Usetris pritom cas,a aj divinu,ktoru velakrat sa ti nepodari ani najst.Ale aj liskam treba zit.Lovu zdar.