k teme.....ja lebky robim klasicky...stiahnut z koze dat varit do cistej vody...pooberat masko...a royprasovacom nastriekat peroxid...Diviacie kly som plnil parafinom a sem - tam(raz do roka) ich pretriem niecim mastnym(bravcova mast...)a este nepukli..
Aj prasknuté sa dajú dať dokopy .... Stiahni ich izolepom na niekoľkých miestach a voľné miesta pretri nejakou disperziou (Herkules, Duvilax ...). Opakuj to aspoň krát. Potom izolep odmotaj a celý kel pretri ešte tiež aspoň dva krát disperziou ... Keď ich dáš na podložku, málokto si všimne že sú prasknuté ...
Johny má pravdu byty sú kazisvetmi trofejí.Suchý a teplý vzduch to je hrôza.j preparáty sú za pár mesiacov dokrútené na nepoznanie.Preto je treba strážiť vlhkosť.Žiaľ neviem aká by mala byť ideálna ,to si musím zistiť.Veď ani vlhkomer nieje až taká nákladná vec.A tie kly ? Používam jedine EPOXID a určite neprasknú.Na 100percent.Držia tvar,nepraskajú,a nežlknú ako od parafínu.Tak zatial sa majte a nech sa vám na tých líškach darí.Ja zatiaľ len jednu aj tá bola prašivá ale ich je neúrekom a ona sa niekerá opáli.Lovu zdar priatelia.
Ja mam dome tiez strasne suchy vzduch a tiez mi par klov zo zaciatku prasklo. Asi pred rokom som skusil do jednych klov naliat trosku rozpustenej bravcovej masti (asi tak do polovicky) a ked stuhla, tak som dolial parafin a nepraskaju.......