zdravim vas, nemam ju sice precitanu celu ale zatial sa mi ako celkom dobra kniha javy -myslivecka zarizeni v honitbach svepomoci [gerold wandel] , lebo ked chodim po tych nasich lesoch a vidim tie polovnicke zariadenia je mi velakrat veeeeelmi do placu! odporucam aj knihu posedy [anton schmid] tiez by tie posedy po prestudovani tejto knihy vyzerali o poznanie lepsie.
tento týždeň dorazí katalóg z tlačiarne z Plzne, takže okolo vianoc by sme ho mohli mať doma a potom ho môžeme v kľude použiť, ako nám to odporúča Jaro.:]
prosim vas nema niekto kontakt na časopis Myslivost kde by som ho mohol obiednat na slovensku ,lebo odoberam hubertlov ale po skusenostiach s katalogom zbrani Hubertlov asi to ukončim poradte diky
Rad by som dal do pozornosti knihu od nemeckych autorov Eisenbarth a Ekkehard . Kniha je pisana v ceskom jazyku a vola sa [r]Nahanka se slidenim [/r]. Autori v nej rozpisuju podrobne planovanie spolocnych polovaciek na raticovu zver .
<br/>
<br/>Kniha obsahuje :
<br/>Nahanka se slidenim - co se tim mysli ?
<br/>Nahanka se slidenim na zver.
<br/>Psi jsou alfou a omegou.
<br/>Planovani v predstihu.
<br/>Detailni prirpava.
<br/>Den honu.
<br/>Vystroj a vyzbroj - co myslivec opravdu potrebuje.
<br/>Navod k programu dne lovu.
<br/>Navod k sestavovani planu .
<br/>
<br/>[img]www.polovnik.com/doplnky/kniha.jpg [/img]
<br/>
<br/>Kniha sa da objednat www.gundogstore.sk/index.php?main_page=p...&products_id=138 [/]TU
Chlapi mam v elektronickej forme upravenu knihu od Bališa - Jelenia zver . Ak mate o nu zaujem dajte vediet hodim to na net aby ste si to mohli stiahnut . Zozipovane to ma velkost 400MB a je to vo formate jpg.