Súhlasím s johnym. Obidve knihy sú veľmi kvalitné a vzájomne sa doplňujú. Myslím, že je to najkvalitnejšie, čo o srnčej zveri v poslednej dobe vyšlo. Oplatí sa podľa môjho názoru kúpiť obidve knihy.
Dnes som dostal z časopisu Hubertlov šek, kde mi vracajú peniaze za predplatený časopis a katalóg. Veru som sa tomu potešil. Takú drzosť a tak dlho klamať mal Lihocký je fakt sila. Konečne urobil niečo rozumné a vrátil mi peniaze. Už ma nikd nikdo nenahovorí aby som si predplatil Hubertlov.
<br/>Preto vyzývam všetkých čo majú, a mali predplatený časopis a katalóg Hubertlov, aby napísali reakcie a pripomienky na Lihockého a časopis Hubertlov. Dúfam že nie som sám čo mi Hubertlov vrátil peniaze.
<br/>
<br/>Možno časopisu došli klamstvá a chystá sa jeho koniec....
Uvedený časopis som odoberal od úplného začiatku, od prvého čísla, ale na tento rok som si ho už nepredplatil, stratil úroveň.K osobe p.L. sa nevyjadrím, ale mu už asi došla para.
andrej mam asi 20 dvd aj by som ti neake urcite dal ale neviem ci by boli pre teba dobre lebo tam sa poluje bez infra a to ty moc nemusis taku obycajnu polovacku . smola.
mano ja mam infrak,to je pravda ale vobec ho nemam nahodeny.lezi v skrini a straca hodnotu.pouzivam iba lampu a to je vsetko.kupil som si ho preto,lebo som chodil polovat tam kde to mali vsetci.ale ako vravim stratil hodnotu vyvojom techniky.no ale uz to nehajme tak.no s tymi polovackamy ak by si chcel mozme poriesit,za co by som ti vopred dakoval.mozme vymenit.napis od kial si.
Keďže mi nový moderátor fóra zmazal môj príspevok, tak Vás ešte raz prosím, ak ma viete navigovať ku knihe Jelenia zver od Milana Bališa, budem Vám veľmi vďačný. Stále si ju len požičiavam. Ďakujem
Ak ho dostanem, tak určite dám vedieť, ale vraj sa už len viaže do väzby. A ako som počul, teším sa na to 500 stranové vydanie, keď ho viažu od decembra.8o:]