Ahojte,
<br/>zhanam knihu Osobny jager cara Ferdinanda Coburga - Ferdinand Bevilaqua,
<br/>neviete mi niekto poradit kde by sa dala zohnat, popripade ak ju mate niekto v elektronickej forme mohli by ste mi ju poslat?
<br/>Dakujem
No pozeral som to vydavatelstvo - v obchodnom registri este existuje, no odkupila ho spolocnost 7 plus. Nasiel som na nete aj nejake mailove adresy ( Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.) na PaRPRESS - no tie sa uz nepouzivaju
skús zavolať do Zverexu, an úvodnej stránke, majú stále reklamu tma je aj tel. číslo, ponúkajú na predaj nejaké knihy, nemajú túto v ponuke, ale skús zavolať, či náhodou nedáš zato nič, zopár centíkov za telefón
asi sa bude jednať o novú vysokoškolskú učebnicu zo zvolena propagovanú prezidentom prezidentom lebockým v ktoromsi poľ. časopise. vraj má slúžiť ako učebnica pre nových poľovníkov. dovolím si vysloviť domnienku, že autori za ňu dostanú odmenu zo sociálneho fondu pre občianske združenie SPZ.
Nerozumiem formulácii "...učebnicu zo Zvolena"..... To vysokoškolské učebnice nemožu byť byť od inakadiaľ ako z Bratislavy? Po druhé - vyslovuj realitu, nie domienku. A keby aj, čo by sa stalo?
uf ..... čo je nezrozumiteľné na tej formulácii - zo zvolena?8o8o keby bola z môťovej, tak napíšem z môťovej.
<br/> po druhé: ty si z politbyra, že mi určuješ, čo môžem vysloviť? alebo sa domnievam niečo, čo je zakázané? alebo neprístojné? rozviň to viac, prosím. môžme prebrať aj domnienku, ale nie v tomto tóne, prosím.
zamrzí niečo takéto na moju adresu, priznávam. mano, ak sem niečo napíšem, viem to aj podložiť. taktiež domnienka s platením za knihy je podložená. navrhnem ti niečo: zájdeme spolu na kormoše v žiline a môžeme aj toto prebrať. to samé aj pavelb, dajte mi kontakt a dohodneme si termín. alebo mi aspoň napíšte voči čomu máte výhrady a preberieme to tu, verejne.
Papo, nechcem a nepotrebujem žiadnu konfrontáciu, napätie. Len ked som to čítal Tvoje riadky, videl som v tom to, čo som napísal.- "...učebnicu zo Zvolena" - mam pocit, že Ti vadí ten Zvolen. Mne nie.
<br/>A potom -...dovolím si vysloviť domnienku, že autori za ňu dostanú odmenu zo sociálneho fondu pre občianske združenie SPZ. Neviem či dostali alebo dostanú, tiež mi to nevadí. Mňa zaujíma skor, ako sa ku knihe dostanem. Pokiaľ si zaslúžia, tak prečo nie, nech dostanú aj odmenu, všetko niečo stojí v dnešnom svete.
<br/>To je všetko.
<br/>AHoj, zamerajme sa na krajšie témy:)
Ak sa jedná o túto učebnicu, tak ju nájdete zrejme v skriptárni TU vo Zvolene hlavnej budove... Pred rokom keď som mal tam poľovníctvo, bola práve v záverečnej fáze prípravy. Len pri týchto materiáloch je problém, že vychádzajú v obmedzenom náklade...
Zdravím.
<br/>Rozmýšľam o kúpe knihy "Poľovnícke strelectvo".
<br/>A rád by som počul od vás názory na túto knihu.
<br/>
<br/>PS: Ospravedlňujem sa ak už bola reč o tejto knihe.
<br/>
<br/>Ďakujem. Lovu zdar.