zdravím všetkých. nevie niekto kde by som zohnal vitamín do krmiva pre psa s názvom MURNIL od firmy BAYER? neviem či sa to ešte vyrába alebo už nie. Dík moc!
Chlapi aj ja by som Vás chcel poprosiť, či neviete kde sa dá ešte kúpiť alebo kto má na predaj originál lesnícky hrubší hubertus krátky, ktorý fasovali lesníci v 80 až 90 rokoch. Ďakujem !
Kontakt na mňa ti je v tomto prípade na figu, ale na nich ho nájdeš www.stella-dolany.sk/?ID=5&TYPE=1[/]tu
. Ich stránku som našiel dávnejšie a keďže ponúkajú dlhé hubertusy, odhadujem, že zvládnu i kratšie.
Takže konečne som sa mu dovolal. Pozná ten prípravok a hovorí, že sa vytratil z trhu aj z evidencie. Takže na Slovensku asi ani nie je možné ho zohnať. On je momentálne v Česku na služobke, takže nemože hneď reagovať, ale v priebehu budúceho týždňa mi zistí aké sú možnosti, prípadne skúsi zohnať adekvátnu náhradu. Aj keď povedal, že zo všetkých prípravkov bol z jeho skúseností najleší práve Murnil. Dúfam, že Ti to može počkať do budúceho týždňa.
<br/>Ak možem vedieť a aké problémy so srsťou sa Ti jedná? Ide o pigmentáciu?
Chapi skúste mi ešte niekto pomôcť s tým hubertusom, najlepšie aj starší ak máte alebo po nejakom lesníkovi len aby bol zachovalý. Teda originál lesnícky zimný hubertus krátky, čo sa fasovali u lesov v 80-90 rokoch, neviem presne, teda stará klasika. Súrne to potrebujem ako dar.
dávkovalo sa to jedna kávová lyžička denne do krmiva. pri pravidelnom pridávaní sa srsť krásne leskla a získala perfektný pigment. pes dobre prepåzol a obmedzovalo to aj kožné choroby lebo to vyživovalo aj kožu. s FRONTLINE to bola super kombinácia.
Výrobca Margita ako aj poľovnícke predajne predávajú len nové z materiálu loden, ale to už nie je ono, pravý hubertus, tú starú klasiku už od výrobcov a v predajniach nezoženieš, preto som to dal do fóra lebo len už od poľovníkov a lesníkov sa dá zohnať.