mozno blba otazka, ale neviete kde v BA by sa dalo zohnat pekne kozene voditko cez plece, bude urcene pre daxla. Chem to ako darcek a neviem to nikde najst teda v takom prevedeni ako si predstavujem.
potreboval by som toho viac napr. 50 m a zisťujem od koho to berú brašnári a sedlári, môj e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Farbiarské oválne vodítko 6-8mm v dľžke akej chceš max. však tuším 15 m si môžeš nechať odrezať v Predajni, Les a Lov vo Vsetíne u pána Rosťu Sajprta, alebo v tej istej predajni vo Vizoviciach u pána Trubáka. tiež ho tam kupujem ak zrovna potrebujem pre tých čo si odomňa kúpia šteniatko Hann. farbiara, alebo tiež aj pre svojích farbiarov. 1 bm stojí 50,- Kč. Dko, Nemáš začo.
<br/>Poľovníctvu zdar a farbiarom zvlášť !
moze mi niekto poradit, kde by som zohnal navod na vyrobu svietidla na dlhu zbran. moj mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Ak si este nezohnal, tak na vystavy psov chodi pravidelne jeden pan z ČR a ten predava take od priemeru 1mm az do 12 mm a celkom za prijatelne ceny. Najblizsie bude a Slovensku asi v Trencine v januari. Ale aj ten koziar v Biskupiciach maval, ak chces dam ti na neho cislo.
Aj vďaka Pytiakovi som sa dostal k firme www.remam.sk/[/]Rema M
v Hornej Strede. Oválny remeň 6mm od nich koštuje okolo 53Sk/bm a fungujú i na dobierku.
Nemate skusenosti s loveckou obuvou zn. Novesta? www.novesta.cz.
<br/>Aka je ich vyuzitelnost v zimnom obdobi na posliedke lesom? Sneh, mraz, blato, voda....