Chtěl, jsem se zeptat, jestli někdo neví, kde by se v ČR nebo na Slovensku nechala sehnat vábnička na kachny - gumová hadice-husí krk, vypadá skoro jako vábnička na černou.
Jendo, keď sme pri vtipných radách, tak kanadskí osadníci z Nového Škótska mali asi podobný problém ako ty, ale šli na to inak a vyšľachtili si živú vábničku = najmenšieho z retrívrov. Pozri si čo sa píše o jeho využití v štandarde plemena
retriver.cz/zdravi/standard_nsdtr_eng.htm[/]utilization
. V ČR máte jeho zástupcov, len si treba vybrať.
Zháňam kožené čižmy, zvnútra zateplené najlepšie barančekom. Mám problém, lebo mám labu č. 12, takže možno aj 13tka by bola vhodná. Neviete niekde nejakého dovozcu, alebo výrobcu? Ak máte podobné čižmy odporučte značku. Ide tuhá zima - rómovia nosia drevo vo dne v noci. Ďakujem.
ahoj pozri sa na crispi it.Neviem ci nejaka firma robi tolko druhov pol.obuvi.Na nete nieje vsetko.Poznam dovozcu na slovensko.Inac v Kezmarku je firma ktora sije pol.obuv na mieru.Ja mam od nich zateplene s baranom.Ak budes chciet tak ti dam tel.Tie crispi su v Smokovci.
<br/>Akela dal som si poradit kupil som Sauer 202 300win mag. .Neviem ci som urobil dobre ked som kupil tento konkretny kus.Asi sa to nebude dat reklamovat - špary medzi hlavnov a predpazim nemam rovnake/jadna strana 2mm druha1mm/ dost ma to serie lebo to bola na mna dost draha puska.Aky mas na to nazor.