Zoantro mám aj ja aj bundu aj nohavice, a kedže som kúpil aj termo tak som získal peknú zľavu. Z Moiry mám asi to čo aj Ty. To trio som predal lebo mi bolo veľké a neplnilo v plnej miere svoj účel, ved sám vieš že najlepšie to funguje ak je to na telo akurát. Aj ten AG je dobrý len ten zips na roláku mi pije krv... Ako si spokojný s Zoantrom?
Spokojnosť, určite sa oplatí investovať. Ja som tiež dostal zľavu. Dobre sa kupuje keď je na druhej strane ústretovosť.
<br/>
<br/>
<br/>
<br/> Bubi:www.sports.sk
Zdravím Ta duke, aj všetkých ostatných
<br/>podla môjho názoru je to perfektné a praktické oblečenie, ale viacerým sa to asi páčiť nebude, nie je totiž dosť tradicionálne !
<br/>Pokiaľ sa však na slovensku nepovolí lov lukom, a nemieniš lukom loviť, úplne stačí podstatne lacnejšie oblečenie s podobným vzorom ale bez protipachovej vložky, na dostrel z guľovej zbrane sa totiž dostaneš bez problémov.
Súhlasím s bowhunterom, že u nás zatiaľ nemá tento typ oblečenia veľkú tradíciu. Aj keď je mi sympatické a považujem ho za prijateľnejšie ako vojenské maskáče. Určite sa s ním dá priblížiť k zveri ako s "klasickým". Osobne si myslím, že by som ho využil najmä pri potulkách s foťákom...
Trošku sa zorientovať v problematike čo si napísal, v podmienkach SR, resp. dozvedieť sa stav nazerania na túto problematiku, tak ako ho vidia prispievajúci diskutujúci, Ti možno pomôže a čosi napovie vo fóre už otvorená téma ´Lovecká lukostrelba´. Momentálne je niekde na stránke 2 dole...
Ináč osobne mi pripadá druhý balík výhodnejší(za predpokladu, že bunda a nohavice sú rovnaké ako v prvom balíku),pretože v drahšom je tuším naviac akurát jeden diel termooblečenia,sveter,traky,rukavice...no a keďže väčšinu vecí ako rukavice,traky mám....človek uštetrí polovicu ceny a z balíka je najdôležitejšia najmä práve bunda a nohavice..
Ináč osobne mi pripadá druhý balík výhodnejší(za predpokladu, že bunda a nohavice sú rovnaké ako v prvom balíku),pretože v drahšom je tuším naviac akurát jeden diel termooblečenia,sveter,traky,rukavice...no a keďže väčšinu vecí ako rukavice,traky mám....človek uštetrí polovicu ceny a z balíka je najdôležitejšia najmä práve bunda a nohavice..
Podľa foto je zrejmé, že sa jedná o iné materiálové a vzhľadové prevedenie bundy a nohavíc, ako v drahšom balíku. Ono by to chcelo vidieť "na živo" a potom posúdiť. Ale to jedine, kedy niekto už mal zakúpené toto oblečenie a že by sa podelil o svoju skúsenosť. Ináč cena je pomerne prijateľná.