to v žiadnom prípade nespochybňujem, ale pri niektorých plemenách, napr foxteriér je už naprosto zrejmé, že je časť naprosto poľovne neupotrebiteľných. ako zachrániť tú časť, čo má ešte stále vlohy? len dvojkoľajnosťou... alebo povieme, že zostane pri starom a do chovu PU nebude a stačí výstava,,,,, alebo si zachováme aspoň tú časť, ktorá ešte poľuje a budeme ju rozvíjať. to nejde bez dvojkoľajnosti. ako to technicky previesť, je vecou dohody. teda ktorá verzia bude oficiálna.
<br/>
<br/>nie som ani urazený, ani dotknutý.... pozornejšie si prečítaj, čo som k ,,dvom štandardom,, napísal, zacitujem:....to v žiadnom prípade nespochybňujem, ale pri niektorých plemenách, napr foxteriér je už naprosto zrejmé, že je časť naprosto poľovne neupotrebiteľných. ako zachrániť tú časť, čo má ešte stále vlohy? len dvojkoľajnosťou... alebo povieme, že zostane pri starom a do chovu PU nebude a stačí výstava,,,,, alebo si zachováme aspoň tú časť, ktorá ešte poľuje a budeme ju rozvíjať. to nejde bez dvojkoľajnosti. ako to technicky previesť, je vecou dohody. teda ktorá verzia bude oficiálna. ....
<br/> nepotrebujem aby mi mi niekto tlieskal, ani nie som neomylný. no pokiaľ ma pamäť neklame, už som sa ťa pýtal predtým, v čom sa mýlim, čo zlého ruším, čo rozbíjam a pod. odpoveď som nedostal, no znovu mi napíšeš, že som nebezpečný a niečo rozbíjam. toto je diskusné forum, tak mi napíš, v čom sa mýlim, je to jednoduché. ja nič neruším, to svoju legalitu zrušilo spz. samo, ja v tom ako nečlen prsty naozaj nemám. v čase, keď sa zákon pripomienkoval, mal som aj toto pripravené, no bol som na jedinom verejnom fore v želiezovciach zastavený, že tieto oblasti sa preberať nebudú, lebo zodpovední za tieto state zákona nie sú prítomní!!!!! ono to bolo v tom čase pre drvivú väčšinu poľovníkov nezaujímavé, ani nevedeli, o čom ten zákon je a: veď nejako bude... mám obavu, že som tam bol jediný obyčajný poľovník. kde bol zvyšok? čítal drísty lebockého a vytešoval sa zo sľubov a klamstiev. lenže výsledok je tu, a nie je moja zásluha že je to tak. spz pôsobí aj na tomto poli nelegálne, nie je tiež moja zásluha, ale vás, dodnes verne platiacich a oklamaných členoch. aj ty to udržiavaš pri živote a ešte sa na mňa za to, že stav opíšem. ponúkol som ti, aby si mi napísal, alebo zavolal, stále to platí a snáď sa aj v niečom zhodneme pri rozdielnosti dnešných názorov. ak sem niečo napíšem, dobre si vec naštudujem. a ani sa nedivím niektorým reakciám, no treba si vec naozaj pozrieť, či náhodou nemám pravdu a či ,,robím zle,, slušným ľuďom. je pravdou, že mi niektorí nevedia prísť na meno, ale sú to tí, čo tento stav zavinili, včetne ich riťolízov.
<br/> lubo, ak sa nemýlim, tak sa venuješ farbiarom. prečo by som mal ísť proti tým, na ktorých to stojí. práve naopak, dávam tu moje vedomosti, aby ste sa zamysleli nad tým, aký je stav a čo sa deje.