Neviem, či je to aktuálny zoznam, ale skús stránku www.topweb.szm.sk...
<br/>Sú tam nejaký tí psíci
<br/>Tibo: Jagoši sú dobrí, len väčšina z nich trošku "švihnutí" (nechcem použiť vulgarizmus), ja uprednostňujem daxlov, pre mňa sú oni NAJ...
josho skoro vsetky su uznane fci, patterdale nie je ale spz ho bere ako polovne upotrebitelneho psa. ide o to ci chces psa hlavne na vystavy alebo hlavne na pracu a aku pracu, ak chces cisteho brlohara, ktoreho to bude jedina praca tak urcite kup patterdala, su vynikajuci mam kontakt na par dobrych chovatelov, urcite nic nepokazis borderom alebo jackom ruselom parsonom, hrubakom jazvecikom, bedlingtonom, jagose suky ostatne psy uz maju vacsi telesny ramec hlavne obvod hrudnika jagose, foxi, welshi
<br/>
<br/>ale pattos je expert a zalezi aku pracu od psa ocakavas, pattos bud bude vyhanat alebo chvatak na 90% 9% ze hlasic a to jedno ze bude na h....
<br/>
<br/>dufam, ze som ti pomohol
Môže sa evidovať ten istý poľovne upotrebiteľný pes vo viacerých poľovníckych združeniach v rôznych okresoch? Napríklad na základe nejakej zmluvy o prenájme?
Poľovne upoterbiteľný pes sa môže využívať vo viacerých poľovných združeniach, pokiaľ súčet výmery revírov nepresahuje hranicu výmery pre daného psa - čiže keď máš dva revíry o výmere 1000 ha môžu vzužívať jedného psa na dohľadávku napr. srnčej zveri, lebo tam je jeden pes na každých i začatých 3000 ha (aspoň v poľných revíroch). Ale myslím, že revíry musia byť v tom istom okrese.
<br/>Konkrétnejšie si to môžeš pozieť v skúšobných poriadkoch pre poľovne upotrebiteľné psy, ktoré vyšli aj v niektorom vestníku SPZ, alebo priamo vo vyhláške.