Nazdar babrosX - ešte som nebol, prečo sa pýtaš? majú niečo nové?? Chastám sa budúci týždeň, dúfam že mi to vyjde. Ozaj, nevieš či z Lesony posielajú naboje aj poštou?? Chcel by som PP, Win, a Federal.
<br/>
<br/>Ahoj.
Ahoj,
<br/>
<br/>tak mi napíš svoje dojmy z toho puškohľadu, aký je, optika, ostrosť obrazu.... tiež si ho chcem kúpiť.
<br/>Zatiaľ presne neviem kedy na druhý týždeň, ked budem vedieť tak sa ozvem.
<br/>
<br/>Maj sa.
Tak práve ma pán mikiks po roku odkedy kúpil môj MARLIN obvinil, že som ho pri jeho predaji oklamal. Vraj keď ho predával, policajti nevedeli zistiť dátum výroby a nakoniec zistili že má 17 rokov, mimochodom na to som ho upozornil pri predaji že neviem kedy bol vyrobený, pretože ani naše OR PZ to nevedelo zistť. A ďalej po roku zistil nejaké drobné poškodenie vývrtu po použití špeciálneho čistenia Bore Snake a ja som ho na to neupozornil, respektíve som mu zatajil poškodenie vývrtu. Následne som bol obvinený že cena bola poriadne prehnaná a za tú cenu si mladý muž mohol kúpiť nový marlin aj s príslušenstvom a mám sa nad tým zamyslieť. Že celá zbraň bola len vyrezávaná pažba a nič viac. Neželajte si vedieť aké metódy mučenia som použil aby som ho donútil kúpiť tú zbraň. A ako čerešničku na torte mi adresoval upozornenie, že vo svojich článkoch citujem iných autorov a nie je v nich nič z mojej hlavy. Tak, myslím že dnes mi tie tabletky čo beriem na tlak veľmi nepomôžu.
<br/>
<br/>trochu faktov pre mladého pána:
<br/>1. Zbraň zakúpená ako komis v predajni Terem v BB, kde mi odmietli povedať meno majiteľa. Cena zbrane bez optiky a montáže 22 000,- Sk.
<br/>
<br/>2. Zbraň bola vo výbornom stave už na prvý pohľad, vývrt ako prvé, ústie ako druhé, chod mechanických častí ako tretie. Ďalej perfektná povrchová úprava a krásna pažba bez jediného poškodenia.
<br/>
<br/>3. Cena novej zbrane bola nižšia, ale táto zbraň mi za to stála a vôbec ma netrápilo že neviem kedy ju vyrobili.
<br/>
<br/>4. Doplnil som zbraň o duralovú montáž a optiku Norkonia luxus 4x36 čo ma vyšlo myslím na 4000,-Sk.
<br/>
<br/>5. Tak ako všetky svoje zbrane aj Marlin sa tešil stálej údržbe, takže jediná známka používania bolo pár rýh na predpažbí, ktoré vznikli nosením.
<br/>
<br/>6. Touto zbraňou som ulovil 3 ks jelenej, 2 ks srnčej zveri a 5 líšok.
<br/>
<br/>7. Zbraň som predalza 20 000,-Sk aj s nábojmi z dôvodu, že som si zaobstaral guľový dvoják
<br/>
<br/>A teraz si idem naliať, lebo ma rozhodí. Musel som to aspon hodiť na sklo aby som to, predýchal. Nekupujte zbrane odo mňa a nečítajte moje články, klamem a odpisujem, nevymyslím nič vlastné. Belson, tie chyby čo si mi našiel teda museli urobiť iní autori ....
Poškodenie vývrtu po Bore snake? No sám ho používam, považujem to za veľmi dobrý spôsob čistenia, rýchly a efektívny. Snažím sa ho vyťahovať z hlavne kolmo, ale aj kebyže sa mi to nedarí stále, neviem či by nejaký závažný následok z dôvodu používania nastal...
<br/>K zvyšnému sa nedokážem vyjadriť, nepoznám okolnosti a zbraň som v rukách pred kúpou ani po nej nedržal. Každopádne na sklo si to nemusel hádzať, je to interná vec medzi vami a len to zhustí atmosféru...;/
<br/>a "zdravotného" si určite daj, lepšie ako lieky na tlak:)8-L
No tak aby bolo jasno, s Johnym sme si to vydiskutovali.
<br/>Ale aby som nezabudol, trochu poopravím Johnyho, nepovedal som že vývrt bol poškodený čistením Bore Snake, sám som ho používal takže to tvrdenie je nezmysel.
<br/>Ale nedá mi aby som nereagoval na to že je veľmi divné a podozrivé že v Tereme v BB mu odmietli povedať meno majiteľa.
<br/>Ale ako hovorím s Johnym sme si to vyriešili, takže nie je sa už prečo vzrušovať.
zdar, johny dobre ze si to sem dal! je to ku teme a aspom sa my ostatny takychto" chyb" vyvarujeme, a v neposlednom rade sme sa aj dobre "pobavili" tak nazdravie!!!