Ten Ruger na tých nemec. stránkach stojí okolo 1100 dolars a to aj laminated prevedenie. Myslím, že to je veľmi slušná cena a výber kal. je fakt bohatý až po safari.
vajlo, ak sa bavime o Ruger No.1, tak to nie je zlamovacka! Je to jednoranovka, avsak sa nelomi!!! Naboj sa vytahuje/vklada s posunom paky!
<br/>Inak vynikajuca zbran!
...skeet a belson uz povedali!:[:[:[Ruger nevyraba zlamovacku !! No.1 je pakovacka!
<br/>Zbran vynikajuca, presna! Vlastnil som tento model v razi .416 Rigby, coho som sa zbavil a teraz spekulujem dolozit do skryne 9,3x74!
<br/>
<br/>Jedina nevyhoda -ako u kazdeho Rugera--originalna spust je takmer az tak kvalitna ako rusky IZ!:[:[:[:[(no.....) po uprave je to v pohode!:D:D
A mas pravdu, pomaly, pretoze som to dal tam, kam to patri plus tam, kde som videl, ze su chlapi..a tych tem je trosicku viac..ale to ty urcite vies najlepsie..Praje vsetko dobre;)
Ak mas cas, napis mi na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. a vysvetlim ti, preco som to napisal sem a nie do inzercie..
:D:D:D Stefan dufam ze som ti nejakeho kamarata neurazil to by som nerad ! Len ako si Karasek vsimol objavil jeho prispevky admin a uz su het hoci to myslel dobre
zdravim stefan, myslel som na to ze som sa za ten moj omyl ospravedlnil, a belson a skeet mi to vysvetlili, no ale na stastie si mi to musel vysvetlit aj ty ,lebo mne to od dvoch panov asi nestacilo ,zrejme podla teba, ale pokojne tam certikov davaj ,kladie to na doraze, o tom aky je niekto velky.
ano mas pravdu fakt som si to zle pozrel, na tom striebornom prevedeni bol vidiet cierny krozok v tych miestach ako maju zlamovacky klb, ale v pohode nic sa nedeje ,este mam co dohanat, tento typ zbrani som este nevidel a ktovie ci to na slovensku aj niekde je, a asi to u nas nebude stat okolo tisic dol. , nasi obchodnici si tam velmi rychlo prihodia dalsiu tisicku ak nie dve.
vajlo nejdřív se podívej na koho Štefan reaguje než něco napíšeš!!!A malá rada odemě než se na něco zeptáš jako kvanta lidí tady kterým se nechce hledat tak koukni na GOOGLE tam se to dá hodně věcí v pohodě najít viz plánek RUGER no1;)
Belson to vajlovi upresnil. Je to zaujimava presna a spolahliva zbran, preto ma znacku N1. Mam ju v razi 7 mm REM MAG. Mam Rugera ranch rifle mini - 14/5 223 REM