neviem, este to robia? viem , ze momentalne ide K3 a K4. nepacila sa mi duralova baskula a ten pepinac odporu spuste z bakelitu, ale nevlastnil som, ani nestrielal
Ahoj martine, můžeš mi na sebe dát mail, rád byhc se tě zeptal na pár věcí kolem startších zlamovaček? Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., díky rosťa
Ahoj martin, mohol by si mi prosim poradit nejaky starsi typ zlamovacky, do ktorej sa oplati investovat, resp. aj nejaku funglovku (znacku). Chcel by som 8x57JRS alebo 9,3x74R. Dakujem
spocitaj si kolko koruniek chces do toho pustit, sleduj napr. www.egun.de/market/list_items.php?cat=520[/]toto
sem tam sem prispej a nieco si urcite zbudujes. Ja si momentalne setrim na kohutkovu zlamovacku s osemhrannou hlavnou, ...
Tento týždeň som u Fraňa v NR videl zlamovačku Marlin v kal 243 W ak sa dobre pamätám. Bola to zbraň bez mech. mieridiel, mala Weaver základňu a napínanie spúšte cez kohut. Cena je tam cca 11 tisíc Sk. Stetol sa niekto s takouto zbraňou??? Škoda nezapamätal som si presné označenie:(
zdravim vsetkych keby sem vedel niekto dat aj fotku toho marlina kal.243w. s kohutikom bol by som velmi rad a urcite aj iny milovnici jednotiek vopred dakujem
Matne si spominam ako davnejsie niekto na inom fore spominal problem u tejto flinty s vytahovanim nabojnice z komory.Tiez to bola 243W.Problem bol tusim v nevkvalitne urobenej komore ?(mimostandart rozmer?)Kupoval to u Frana,ale uz si nespominam ako dopadla reklamacia a vsetko okolo toho.Mozno si niekto iny spomenie presnejsie.Inak ma ta flinticka pomerne masivnu hlaven na zlamovacku.
H&R (Marlin) 1871 je jeden-bohuzial prvotriedny crep:[:[, samozrejme pre niektorych je to pristupna alternativa, hlavne pre zaciatocnikov. Neviem ci by som radsej nemal v rke IZcko. H&R je spodina kvality vo vyrobe zbrani, avsak....treba sa divat aj na cenu! Lacnejsu zbran asi nikto neponuka!:D:D Vydrzi to? Urcite, jet to jak kalach-aj ked to zacne hrkocat bude to strielat!:D:D
zdravim stefan 49 prosim ta chcem sa este opytat aka je kvalita jednoranovych gulovnic MOSBERG asi to nie je spravne napisane ale vies o co ide, dakujem
Mossberg je podstatne o nieco viacej kvalitnejsi nez H&R, avsak zase kupis to co za platis! Obe zbrane su podla mna v nizsej kvalite nez Ruske IZcka! Najvacsou problematikou su pouzite materialy-ocel pomerne makka, a dlho to nevidrzi!
<br/>
<br/>Kolega sa rozhodol kupit Mossberg poloautomat na sport. strelbu! Behom 10 mesiacov to doslovne znicil!
<br/>
<br/>Pre polovnika ktory vystreli krabicu za rok to mozno niekolko rokov vydrzi, ale ako nahle zacnes z toho filtrovat vacsie mnozstvo streliva pocitaj na novu zbran, takze investicia do tzv. zivotnej pusky to nebude!;/
vdaka za odpoved, ale aj tak ma prekvapuje ze odporucas radsej iz-ku. ako tieto dva typi zbrani pretoze stoja dvakrat tolko ako iz-ka,. nechytajme sa sloviciek robim chyby aj ja ale skusme to zoradit podla kvality a ceny. myslim tieto jednoranove lacne gulovnice. vopred vdaka