bol som v piatok a nebolo nič, do 3.00 ani jeden nazaručal, tak som sa zobral domov... nedeľa ale vrela, celkom sedem jeleňov, 2 sa mi podarilo privábiť, s takým mladším hlavným som sa rozprával skoro hodinu, než to ukončila krorási kelenička ))
dnes rano v tay forest park (uk) nieco uzasne! nevedel som, kde sa skor otocit...
<br/>taku ruju som este nezazil! jelene sa ozyvali z kazdej strany a moje hrdlo je teraz mierne vycerpane, no vecer sa ide znova!
zdar, prosim ta kde presnejsie je ten park? neviem to najist, ja som bol asi pred 2 mesiacmi pri liverpoole tiez krasny park, hodim dake fotky do galerie ale asi len cez vikend lebo som este na tomto trochu bezmocny:-o dik. a teraz sa chystam pozriet jeden park tusim sa to vola ebbey je tam vysoka tak som zvedavy aj ked uz bude po...:{
akuratne na to, aby sa po polovnicky spravnom a etickom uloveni, riadnom osetreni a vysetreni, stali plnohodnotnou potravinou.
<br/>Osobne preferujem divinu z diviacata upravenu pecenim alebo dusenim a Tebe divozienka odporucam a prajem, prezit gurmansky zazitok s takto pripravenym prasiatkom
a lovíš v marketu maso který ti tam vyrobí co:]:]:] P.S.divozienka mám malý dotaz kolik ti je podle otázek tipuji tak deset dvanáct a nebo víc a jenom se snaží tak psát :D:D
napisala som obsiahly prispevok na temu jelene a ruja, zial, nepodarilo sa mi ho vlozit.
<br/>
<br/>z temy o srncej zveri ma odkazali sem - lov v ruji je vraj podmieneny zvysenou hladinou testosteronu.
<br/>
<br/>moje rozsiahle analyzy ostali visiet v eteri, tak sa obraciam na vas.
<br/>
<br/>dakujem;]
no poznam hodne zien ktore sa tomu rozumejua mozu sa do toho starat ale ty napred trochu postuduj aby si mala prehlad a potom sa skus zapojit ,dobre minena rada;)