No nic, v sobotu som sa bol prejst a nasiel som pozostatky tentoraz dospelej jelenice :{
<br/>som za celorocny odstrel tak ako liska! aj ta to stavom vlka nemoze nijako ublizit
Mas pravdu, ked ich je v reviri prehnane vela - je to postrach. Zver uz pri najmensom naznaku predatora (tiche prasknutie haluzky) bezhlavo unika. V nasom PZ operovali 2 svorky: 7 clenna a 4 clenna. Po zime operuje 4 clenna a 2 clenna. Vid oficialny odstrel na vystave v Or. Podzamku. Tlak vlka celorocne chraneneho z Polska je vysoky. Vykona sa urcity odstrel cez zimu a v jeseni ho ani nepoznat. Zatial len tolko.
pozdravujem, na Orave je v tejto sezóne zatial strelených 5 vlkov, o ktorých viem a informáciu mám spred 2 týždňov. dúfam že to číslo pôjde hore. lovu zdar
sako80 mohol by si tu este raz napisat to co si pisal 3.12.09 o 22:09h? lebo nic tu neni a svieti ze si pisal posledny tak to asi admin vymazal lebo si mozno nadaval v teme.
ahoj
<br/>mozem sa opytat,
<br/>to ako vlk dokaze zabit jelenicu???
<br/>ni e je trochu maly na to?
<br/>a kolko ich vlastne tu je, lebo ja ked som niekedy bola v lese, som ziadne vlcie stopy nikdy nevidela;/
<br/>dakujem
vlci dokážu zabiť jelenicu veľmi jednoducho , a nie len jelenicu, ale aj statného jeleňa. Dokonca jelenicu dokáže uloviť aj o poznanie menší rys. To, že si stopy vlka v lese nikdy nevidela, ešte nemusí znamenať, že tam nebol .