Hľadám serióznych ľudí, ktorý mi pomôžu zmapovať počet ulovených vlkov od roku 2000 (vrátane). Nikde sa tieto čísla oficiálne neuvádzaju. Ide mi o zistenie situácie či stav vlka stúpa, klesá alebo je na rovnakej úrovni. Ak sa tu niekto nájde privítam ak mi pošlete na moju adresu e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Uvedte rok, počet a oblast (stačí okres nie názov PZ) a aj to, či bola nejaka medaila. Tieto čísla sú v katalógoch ulovenej zveri za každý rok. Nemám možnosť dopracovať sa ku všetkým regiónom ale oravu si viem podchytiť, Na sprosté príspevky reagovať taktiež nebudem. ďakujem
V poslednom alebo ak chcete ostatnom Poľovníctve a rybárstve je veľmi zaujímavý článok od našich odborníkov o vlčej populácii. Dávam ho do pozornosti najmä tým, čo sa touto problematikou vážne zaoberajú, nakoľko túto krásnu šelmu majú v chotári.
ak Ti to neva, posli to aj sem : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., vdaka
Texedo ked ta mozem poprosit mohol by si to poslat aj mne na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>dakujem lovu zdar
Hľadám serióznych ľudí, ktorý mi pomôžu zmapovať počet ulovených vlkov od roku 2000 (vrátane). Nikde sa tieto čísla oficiálne neuvádzaju. Ide mi o zistenie situácie či stav vlka stúpa, klesá alebo je na rovnakej úrovni. Ak sa tu niekto nájde privítam ak mi pošlete na moju adresu e-mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Uvedte rok, počet a oblast (stačí okres nie názov PZ) a aj to, či bola nejaka medaila. Tieto čísla sú v katalógoch ulovenej zveri za každý rok. Nemám možnosť dopracovať sa ku všetkým regiónom ale oravu si viem podchytiť, Na sprosté príspevky reagovať taktiež nebudem. ďakujem
<br/>
<br/>[r] doposiaľ sa zapojili 2ľudia, je to dosť veľa? málo? to je taky nezáujem? [/r]
Zapar ak chceš aby sa tvoja práca približovala k pravde obvolaj si regionálne SPZká, k tomu prirátaj 40% nelegálneho lovu a dopátraš sa k správnym počtom. 8-L
K oficialnym cislam sa najlepsie dopracujes cez Obvodne lesne urady, oni eviduju presny pocet vykazaneho lovu zveri. Ked poziadas v zmysle zákona c. 211/2000 Z.z. o slobodnom pristupe k informaciam, tak sice budu pindat, ale ako organ statnej spravy su povinny ti tieto udaje poskytnut. RGO SPZ sa v tomto smere moze, a mnohe to aj urobia, na teba vykaslat. OLU nie.
ICH STAVY TREBA RAPITNE ZNIZIT CHODIM DO LESA STALE VIEM O COM TO JE ,SU U NAS STRASNE PREMNOZENE,TREBA NIECO S TYM ROBIT ,TREBA SA ZOBUDIT,VSAK ZA 10 ROKOV UZ ANI SRNKA JELEN U NAS NEBUDE ,KED JE SPLN V NOCI PORIADNE ZAVIJAJU STRETOL SOM 10 CLENU SVORKU,VIETE SI TO PREDSTAVIT KOLKO SKONZUMUJU MäSA ZA ROK ZAMYSLITE SA NIEKTORY NAD TYM.....