vieš koľko za tie perly dostaneš v záložni??? kto nastrieľa najviac, najviac sa nabalí V tejto konverzácií s tebou v tejto téme končím, si prípad, bohužiaľ po určitých intervaloch sa tu takíto vyrývači objavia, škodia stránke, dúfam že to admin bude riešiť.
<br/>
<br/>Prajem všetkej srnčej zveri, zdarné prežitie zimy
<br/>Ako budem vedieť, pomôžem
tak mne je to luto, otazkou, preco sa jelene lovia prave pocas ruje, sa zaoberam dlhsie , ale nikto mi n ato zatial nedal odpoved.
<br/>a co sa tyka mojej odpovede - reagovala som len na priblblu odpoved o perlach - rovnakou mincou.
<br/>
<br/>takze nebud vztahovacny.
<br/>
<br/>preco sa docerta lovia jelene v ruji???
divožienka toto je téma srnčia zver, mohla by si nám teda vysvetliť prečo sa tu pýtaš na jeleniu zver keď táto téma je o niečom inom? alebo si ďačšia čo si myslí že srna či srnec su mladé jelenej zveri?
.. a sviste sa trochu podobaju malym medviedatam...
<br/>dovolila som si nacrtnut aj jeleniu temu, pretoze v diskusii podo mnou ktosi spominal jeleni revir - nebudem prva ani posledna..
<br/>
<br/>vies mi odpovedat na otazku, preco sa jelene lovia v ruji? lebo zatial mam pocit, ze clenovia SPZ na tuto otazku nepoznaju odpoved.
<br/>
<br/>dakujem;]
divozienka na to je uplne jednoducha odpoved ked sa niekto pyta preco? odpoved je LEBO! kedy by sa podla teba malo na jelene polovat? na srnce, daniele, muflony sa poluje v ruji.
ahoj divozienka, je to od temy, ale prezradim Ti, ze to ma vela spolocneho s testosteronom, tak ked ta to naozaj zaujima, tak sup sup do prislusnej temy