Snáď nikdy inokedy pred tým, nebolo také dôležité venovať sa deťom, ako práve v týchto časoch. Práve dnes sa k deťom  - cez internet a masmédiá, dostáva toľko rôznorodých a neraz veľmi nepravdivých informácií,  ktoré môžu v ich mysliach vyvolať  takmer chaos. I my dospelí máme problém zorientovať sa. Každé dieťa má od narodenia v sebe prirodzenú lásku k prírode. Keď sa včas podchytí, pretrvá na celý život – keď nie, tak vo veku „teenagerov“,  je už často neskoro.








Srdečne pozývame na XXI. ročník celoslovenských poľovníckych slávností






V areáli svätoantonského kaštieľa sa budú v dňoch 3. a 4. septembra 2011 konať tradičné celoslovenské poľovnícke slávnosti Dni Sv. Huberta. Záštitu nad podujatím prevzalo Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR. Hlavnými organizátormi sú Slovenský poľovnícky zväz, Slovenská poľovnácka komora, Múzeum vo Sv. Antone a firma Šomek. Významní spoluorganizátori sú Lesy SR, š.p. a Vojenské lesy a majetky SR.





Kaštieľ vo Svätom Antone v okrese Banská Štiavnica, jeho nádvorie aj priľahlý park bol cez víkend 5.- 6. septembra 2009 dejiskom 19. ročníka celoslovenských poľovníckych slávností Dni svätého Huberta. Naskytla sa tak opäť príležitosť pre stretnutie všetkých priaznivcov poľovníctva alebo dobrej zábavy. Toto podujatie sa nieslo v duchu odkazu legendy o sv. Hubertovi „zver nielen loviť, ale najmä chrániť
       Počas slávnostného otvorenia podujatia, za prítomnosti pána prezidenta SR Ivana Gašparoviča, ministra pôdohospodárstva SR Stanislava Becíka, ako aj ďalších ústavných činiteľov, došlo k podpísaniu Zmluvy o spolupráci medzi Múzeom vo Sv. Antone a Mestom Banská Štiavnica.

 
V nedeľu 18. septembra návštevníci Dní Sv. Huberta v Oščadnici, ktoré pripravila Regionálna organizácia Kysúc (Čadca, Kusucké Nové Mesto), LESY SR OZ Čadca a Kysucká galéria sa mali možnosť presvedčiť, že SPZ nielen centrálne dokáže pripraviť poľovnícky sviatok, ale že má i veľmi agilné a šikovné organizačné zložky. 

Partneri

Kto je online?

Práve tu je 325 návštevníkov a žiadni členovia on-line