No, rano bolo pekne, no teraz som sa vratil z lesa a bolo to skutocne super. Skoda ze prisiel az o osmej na ruban, tak som ho neprecital. Okolo rucali dalsi styria. Uvidime, ci sa to rano zopakuje. No na stredu to vyzera na ..uja. Dufajme, ze to ruju nedodrbe.
Paráda -- v Čiernobalockých lesoch -- v piatok -od siedmej večera až do siedmej rána aktívne revalo asi 10 jeleňov sem tam sa pridal aj nejaký navyše -este aj o deviatej doobeda si niektorý pomrnkal--paráda!
ráno sa mi podarilo privábiť taký slušný výrad asi na 20m,len sa potom nerehocte na tých amat.záberoch...,inak som z priebehom ruje spokojný,rozbehlo sa to dobre,len tie medvede,tie medvede...8-L
Dnes ráno (aha...vlastne už včera) mi ešte za tmy na lúke pod posedom párkrát zaručal jeleň. Na úsvite síce zmåkol, ale našťastie ostal na mieste, dokonca podišiel ku mne bližšie, takže nebol veľký problém prečítať, že ide o 6-7 ročného výradového desatoráka. Ostatné už bola vec rutiny. Komorová šikmá rana so strelou zachytenou na koži pred opačným stehnom mi dala príležitosť zhodnotiť ukážkovú prácu "zhríbikovanej" strely Nosler AccuBond 225 grs laborovanej v kalibri 338-06 na úsťovku 700 m/s. Jeleň odišiel cca 20m a tam na mňa "počkal". Všetkým prajem lovu zdar.
Belason lovu zdar,ja som strelil vidlaka a naboj zostal takisto pod kozou.strielal som na 80m.kaliber 8x57jrs.Sranda aka zhoda nahod.A odisiel tiez zhruba 20m.Vdaka sv Hubert za tento zazitok a prajem ho aj dalsim,lovuzdar.Foto bude.