Pali astronom ja som tiez vo svojom prispevku narazal na fotografov ktori poznaju chovanie zveri akurat ze miesto pusky nosia fotak . Nikomu neprajem na ruji takych ako si spomenul alebo nebodaj autobus plny japonskychj fotografov . ako si dobre podotkol nie je fotograf ako fotograf
Prosim Vas pekne, a nie som asi sam, p.Cimbalik,p.martin203,p.Jovic a dalsi svoje prispevky venujte teme:[ Jelenia ruja 2007 aktualna tema nie? ale koli Vam straca zmysel....Sem píš svoje príspevky ak ich nevieš zaradiť do prísl. témy tam si mozte pisat aj recepty na dukatove buchty
INFO - každý rok býva jelenia ruja ! Aj v minulom roku bola tu vo Fóre otvorená téma ,, Jelenia ruja 06 ,, na strane č.7, je v nej rovných 100 ks príspevkov.
nerozumiem,preco pindáte ked je to pravda...,tento rok asi ozaj nezačali revať,ked sa tu píše o voze o koze o chlapoch v trenírkach a o iných nepodstatných pi......ch!!!
Ale zacali, cez vikend som pravidelne pocul revat jelena, sice este dost lenivo, so skoro hodinovymi prestavkami... A pocasie sa pokazilo... Dufam ze na vikend sa to zlepsi (Poloniny)
Včera sa o 19 30h ozval prvý veľmi skúpo. Po 21 h sme dokonca počuli ako jeleň zbíja jelenice. Postupne sa rozručalo 6 jeleňov. Zaujal ma však iba jeden, čo sa ozval iba raz, z najvyššieho grúňa, ale tak, že vám stuhne krv v žilách a naskočí vám jelenie husacia koža. Tlak bol síce nísky ale vyrovnaný bez výkyvov. Okres Ilava. Jelení Králi, dali o sebe vedieť už 26.8.
<br/>Prajem vzrušujúce poľovnícke zážitky v Jelenej ruji 07.
<br/>
<br/>M. Učeň
A stavy vysokej sa uz zlepsili? Ked som tam bol naposledy, pytliaci, ci vlastne nezamestnani hladni obyvatelia Kolbasova a okolitych dedin to tam poriadne "vyhasili".