Prosím admina alebo niekoho kompetentného, aby upozornil užívatela s nickom viktormt, že uražanie ostatných užívatelov nebude akceptované a bude trestané, tak ako to v nedávnej minulosti prebehlo. Ak tento človek reaguje na príspevky takým štýlom, že to uráža všetkých poľovníkov a aj tých ktorí na danu tému nereagujú, musí to byť riešené. Teda buď pôjde do dejín on, alebo ja! Verím že niesom jediný komu prekáža a bude ma stále viac navštevníkov následovať. Nemám nič proti opačnému názoru, ak je ovšem podaný slušným a vyberaným spôsobom.:x:x
No konečne sem to už niekto napisal ,maš pochvalu:)
<br/> No myslim si že tento debilko by nemal bit dôvodom na to, aby sme opuštali stranku ktora je pre večšinu z nas relaxom a zdrojom mnohych informacii:x
Ahoj , ja by som chcel poprosiť administrátora alias Baikal a ostatných ktorí sú zodpovední za túto stránku aby odstránili z PREPARÁTOROV Jaroslav Hronec. Už mi to bolo sľúbené ale stále to nie je zrealizované. Týmto ich chcem upozorniť že toto je posledný pokus o zmier. potom to budem nútený riešiť právnou cestou. S pozdravom .
Poprosil by som o zmazanie posledných 4 príspevkoc (lesník2) (neúspešne vložená adresa www stránky) v skupine "Poľovnícka legislatíva" téma "Zapisovanie sa do knihy návštev revíru-počet kníh" Ospravedlňujem s a ďakujem lesník2
zdravíčko.. chcem sa opýtať.. už niekolko krát sa mi stalo že mi nechce odoslať môj príspevok..stále mi vypíše že pužívam niečo nepovolené.. no okrem jedného či dvoch samilíkov tam nič iné nebolo.. takže tomu absolútne nerozumiem.. vopred dakujem za odpoved ktorá by mi tento problém ozrejmila...
konkrétne ide o html tagy.. ospravedlnte moju nevedomosť no neviem v čom je problém teda nerozumiem prečo môj príspevok na toto forum neprechádza.. a nestalo sa mi to prvý krát.. ešte raz za odpoved vopred dakujem...
Prosim, nepouzivajte html tagy, ich pouzitie je obmedzene. Na zvyraznenie textov a linkov prosim pouzite povolene znacky, ktore su umiestnene vpravo pod tlacitkom Poslat.
Vždy ked si pozriem fázy mesiaca že kedy je spln som v rozpakoch čí je rok 2009 alebo už 2010. Vlastne to je jedno alebo nie ? Ale mám taký pocit že už je rok 2010 a niaka mudra hlavička by tam mohla dat fazy mesiaca na tento rok však je len jun a rok sa mi zda že 2010.
dalšia správička resp. návrh na zlepšenie fora.. privítal by som editáciu vlastných príspevkov.. pretože niekedy sa stane že niečo napíšem odošlem a potom ma ešte niečo napadne.. a potom musím vkladať viacero príspevkov čo je úúplne nezmyselné.. preto by bolo úplne skvelé keby bolo možné vlastné príspevky editovať prípadne mazať a pod..
<br/>
<br/>dakujem.
Prosím Vás v dôsledku zmeny ukončenia funkcie a následne z dôvodov zmeny povolania je mi potrebné zrušiť registráciu na PID, aby môj nástupca, ak bude vôbec schopný diskutovať na úrovni s ľuďmi ako je napr. Papo ( ktorého osobu si vysoko vážim ) mohol si urobiť svoj prístup. Podotýkam, že moja e-mailová adresa k 31.12.2010 bude automnatický zrušená. Za radu, za doterajšiu spoluprácu srdečne ďakujem!
vie niekto co sa udialo, este nedavno (rok dva dozadu) bolo toto velmi dobre forum kde sa clovek vedel dozvediet kopec zaujimavych vei ale teraz, nejak tu ako sa hovori skapal pes...
sibo, príčin je niekoľko, prečo tu nie je tak živo.... no nerozoberajme ich, je to k ničomu. myslím, že je spôsob, akým diskusiu vrátiť tam, kde bola. nepochybne mnohých trápi napr. súčasný legislatívny stav v poľovníctve. takže treba sa začať k nemu vyjadrovať, zaujať svoje postoje napr. ku SPK, jej činnosti, k SPZ, jeho činnosti... namietneš, že o tom nič nevieš, že nemáš informácie o dianí, že nie sú uverejňované zápisy z oboch prezídií, rady spz a pod. tak sa teda v príslušnej téme k tomu vyjadrime, prípadne otvorme nové témy. napr. o činnosti DR SPZ, SPK, kárnych senátov. na stránke polovnickakomora.sk je po roku činnosti uverejnený prvý zápis z prezídia SKP. kuknime do neho, čo píšu....
<br/> rád sa zapojím, a nie len ja... len poprosím, nediskutujme o tom tu, v tejto téme;)
sibo, vieš aký je rozdiel medzi diskutovať o niečom a kydať na niečo? Ja áno, ale už ma prešla chuť naťahovať sa tu s kadejakým pakom, ktorý si tu na kynadí stavia pomník nehynúcej slávy