toto bolo nefér;/....zalistujte si obaja odzadu v tejto téme..... a nájdete aj toto:
<br/>
<br/>poslal: Gerry 23. Apríla 2008., 15:09
<br/>Mozem sa opytat ako by som mohol zariadit to,aby som si mohol pridat viac fotoalbumov a fotiek??Dakujem
<br/>
<br/>
<br/>poslal: redakcia 28. Apríla 2008., 14:12
<br/>Zväčšenie kapacity fotografií v galérii je podmienené prispením k rozvoju PID. Je teda potrebné spracovať príspevok (odborný článok, reportáž z nejakého podujatia ...) na niektorú z poľovníckych disciplín. Po zverejnení na PID bude galéria navýšená o určitý počet fotografií podľa dohody.
<br/>S pozdravom
<br/>redakcia PID
<br/>reakcia na príspevok: Gerry - 23. Apríla 2008., 15:09
ja pôjdem ešte ďalej a navrhujem aby bol bazár na hornej lište napr. miesto kalendára a aby sa rubrika volala inzercia, lebo slovu bazár zdá sa nie každý rozumie. Do kalendára aj tak asi moc ľudí nechodí, tak môže byť aj menej nápadný.
Ja suhlasim s kurtom a mam nato viac dovodov.
<br/>1) Do kalendara (ako uz podotkol kurt) naozaj moc ludi nechodi.
<br/>2) Klanedar je vzdy neaktualny, vid tento mesiac je 29.7 a mesiac Jun v kalendari stale nieje nahraty,nas predsa nezaujima aktualnost mesiaca pozadu, ja nepotrebujem uz vediet kedy vyslo a zapadlo slnko v Maji a ani kedy bol majovy spln mesiaca. Chceme predsa aktualne informacie,je mi jasne ze stym niekedy moze byt problem, no vtom pripade kalendar z hlavnej ponuky moze uvolnit miesto pre bazar.
<br/>3) Odkaz na bazar sa da najst len na uvodnej stranke PID pri citani fora alebo akehokolvek clanku uz odkaz nenajdete,to je tiez jeden s problemov preco sa nam vo fore neustale objavuju temi a prispevky tipu kupim predam. Vecsina novych ludi hlada odkaz alebo inzerciu tam kde je najviac ludi,teda na fore.
<br/>
<br/>Preto sa pripajam k navrhu kurta, vymenit odkaz na kalendar v hornej hlavnej ponuke za odkaz na bazar (zaberieto max 5min.). A aj napad premenovat bazar na inzerciu mi pripada viac ako dobry.
<br/>Z osobnej skusenosti... Ako novy prispievatel PID pred viac ako dvoma rokmi som mal tiez problem s najdenim odkazu na bazar a to sa radim medzi skusenych uzivatelov internetu.
<br/>S pozdravom Peter K.
Lovu zdar.
<br/>Len malou troškou chcem vylepšiť úroveň tohoto webu.Adminovi trocha uchádzajú novosti,ktoré majú eminentný vplyv na beh poľovníctva.Viď trebars kolotoč okolo schvalovania zákona o poľovníctve v parlamente,myslým tým vrátenie zákona a tak a teraz trebars novina zo včerajšieho rozhodnutia MH o výnimke z času lovu raticovej zveri.
<br/>To bez urážky len ako môj postreh.
Ja by som uvítal archív časopisov, ako napríklad Poľovníctvo a rybárstvo, alebo hubertlov. Keď budem niečo potrebovať čo doma neviem nájsť, na intrenete resp. v archíve si to rýchlo nájde a vec je vyriešená.
<br/>Ďakujem
Pám Maďar,
<br/>
<br/>prosím kontaktujte ma mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.., dohodneme podrobnosti.
<br/>
<br/>S pozdravom
<br/>
<br/>Drábik Ľuboš ml.
<br/>moderátor fóra