hm, to je komplikovane a je to ludoch, natiahnut ta moze aj taky co dovezie 1 zbran za 3 roky, alebo predava ZH miestneho povodu, ja si myslim, ze legislativa (co sa tyka dovozu zbrani) by sa mala zamerat troska inym smerom, ja osobne nekseftujem a myslim, ze som uz par ludom dopomohol k peknej flinte za honorar flasku dobreho bieleho. Ale kazdy kto kupuje starsiu flintu by mal poznat par zasad a tvrdo na nich trvat. Roznych rozpravok od predavajucich som sa uz napocuval ... , ale uz dobehli aj mna a nebolo to malo penazi (na krasnom trojaku sodia ferlach cez vojnu prevrtana a neskor zavarena gulova komora - "ozaj majstrovska robota")
to maš pravdu, len moja otazka sa skôr týkala legislatívy : je to v poriadku keď budem nakupovať a predavať zbrane ? načo je teda uvedená licencia? veď stačí keď si kupim 3 flinty , predam a zasa kúpim a načo davať 20 tis za licenciu.
ale kto potrebuje a moze dostat licenciu je legislativne osetrene, tak isto aj pocet drzanych zbrani, ako to chces sledovat, ved teoreticky mozes mat stale na papieroch 2 zbrane (auta,motorky) a do roka ich mozes otocit i 50ks
Váž. pán LACI,
<br/>
<br/>Keďže som od Vás osobne doposiaľ nedostal žiadnu odpoveď na môj príspevok adresovaný výlučne Vám uverejnený dňa 8.mája 2007 o 00:15 hod. na strane 36 v téme, sem píš svoje príspevky, ak ich nevieš zaradiť do prísl.témy, vzbudzuje to u mňa minimálne pochybnosť na adresu Vašej osoby. Zrejme nemá význam hovoriť o elementárnej slušnosti, len Vás fakt priateľsky prosím, aby Ste nastavili Vaše negatívne správanie zvlášť v trhových a konkurenčných podmienkach tak, aby to bolo prínosom pre Vašu skvelú stránku a nie naopak, aby ju poškodzovalo. Preto si myslím, že s dobrým menom a povesťou, ktoré PID má sa naozaj netreba zahrávať. Preto som sa rozhodol kvôli Vám, pán LACI prejsť ku konkurencii, kde, keď to píšem obrazne, je kvalitné pivo, ako u Vás, s rovnakou cenou,ako u Vás, ale s výraznou čistotou a kvalitatívne a odborne rýchlou obsluhou. Chcem sa poďakovať redaktorovi PID Takimu, ako aj všetkým prispievajúcim poľovníkom a zaželať Vám všetko dobré. S pozdravom Lesu a lovu zdar. Jarry9.
mal som dojem že som včera dal sem info o polovnickej výstave ktora sa kona 22-24/02/08 v Rakusku v meste Salzburg a dnes to tu nie je ? nechapem snad to niekomu nesedelo a treba informovat len o Madarsku ?;/
V Ponitrianskom múzeu v Nitre sa 7.3.2008 o 15,00 uskutoční vernisáž chovateľskej výstavy trofejí poľovnej zveri,ulovenej v sezóne 2007
<br/>ps:možno bude aj národná trofej líšky;)
Stratil sa 5-ročný Hrubosrstý Jazvečík (23.2.2008). Číslo tetovania 8836, číslo mikročipu 972000000289804. Za nájdenie finančná odmena. 0907341596, 0910571776
Zdravím, prosím Vás, mohli by ste mi sem "hodiť" link na platný zákon o poľovníctve? Preliezol som množstvo stránok a k úplnému zneniu sa neviem dopátrať. Ďakujem.