Urcite by pomohla SUhlska jednodielna, /klapkova/, teraz to napr ERA robi uniformne, takze na jeden kamen moes dat viac hornych dielov /mozes striedat puskohlady. Len cena je tam zase niekde od 300EUR. Alebo otocnu. Ale ta je tiez limitovana dlzkou zaveru. No ak prednu cast posunie puskar co najviac dozadu /na 550 asi nemas predpripravu - navrtane zavity/, posunie sa ti aj objímka na tubuse a tym aj moznost posunutia puskohladu dozadu, pripadne riesit to objimkou na prednu cast puskohladu. Ale najlepsie urobis, ak to zveris puskarovi.
ML - pri potrebe posunu optiky do zadu je limit.faktorom poloha prednej a nie zadnej objímky a tá je u tej 13-ky výrazne v zadu,nepoznám žiadnu duralovú jednodielnu montáž čo by taký posun vzad umožňovala! Bolo by zaujímavé vidieť súčasný stav !
lanus-súčasný stav je jednodielna násuvná dural. mont., ktorú nájdeš na www.autokompo.sk na E-SHOP, montáže násuvné-dural,oceľ, tretia z hora, obj. číslo 950008.
ML - podľa mňa je rozdiel 1,5cm;;ak upravíš dåžku pažby napr.tenšou botkou dosiahneš potrebný odstup! Pozor však na kolíziu kúžela objektívu s montážou ! Treba to skúsiť v predajni a ak by nastala,dajú sa bez príplatku použiť vyššie krúžky (vyrábajú sa v troch výškach) !
Ako najspoľahlivejšiu montáž možem doporučiť typ Leupold QR. Ide o rýchlo upínaciu montáž, základne majú páčky, ktorými sa zaisťujú kolíky na spodných polkrúžkoch. Na guľovnici sa dá vymieňať viac puškohľadov s tým, že si nástrel držia. Výmena trvá pár sekúnd. Link : www.leupold.com/hunting-and-shooting/pro...g-systems/qr-mounts/ Viac informácií na: 0905634750
lubi: Ahoj. Prosím ťa ako si to vyriešil, zohnal si Leupold QR jednodielnu alebo dvojdielnu na Rosslera? Tiež by som potreboval QR na Rossler Titan 6. Za EAW sa mi už nechce dávať toľko peňazí.
Co ludi nuti zavesit si na flintu ten najhorsi hnoj??? Ved musi byt jasnejsie snad nad slnko,ze ked sa to rozsype,treba to ist reklamovat (zaplatit cestu,resp. postovne), vybrat nieco ine,zaplatit atd. Ze to v dosledku moze stat niekolko nasobok povodnej ceny asi nikomu nevadi.......:liar::liar::liar: Nehovoriac o uzitkovych vlastnostiach - ma vobec takyto zazrak nejaku vlastnost okrem tej,ze ho treba zaplatit pri kupe???Je pekne povesit si na flintu kuker za par centov a radovat sa prvym trom ranam na strelnici pri nastavovani.....doporucujem radsej prisetrit a kupit nieco solidne. Nakupy optiky stylom "super bomba cena a´la akcia v Tescu" obvykle idu prudko do straty.....
Skús Fraňa v NR - zavolaj, mne montoval EAW na Sauer pred týždňom. Cenu som zabudol - bral som aj iné veci. Alebo ma zavolaj na 0905936596 zajtra o 8,30 skúsim Ti vybaviť slušnú cenu, aspoň sa pokúsim.