Rozdíl mezi Meopta a Leupold je pouze cenový, používám oba je to vyšší střední třída naprosto dostačující pro myslivost. Leupold jsem koupil na radu jiného fora a jsem velice zklamán čekal jsem za ty peníze mnohem více. Kvalitnější je Zeiss a špička je Kahles.
Doporucujem Burris oproti Leupold. Burris je lacnejsi a vo vecsine pripadov lepsi ako Leupold. Hlavne trieda Fullfield je cenove ovela vyhodnejsia. Ja preferujem zwacsenie 1.75-5 alebo 1.5-6. V USA sa predava za $170.
Nazdar chlapi -potrebujem poradiť ohľadne puškohľadu Leupold VX-II 3-9x40 cena 14 944 sk ----a Leupold VX-I 3-9-40 cena 11 246 sk a 3-9x50 -14 444 sk --chcel by som vedieť aký je rozdiel medzi VX-I a VX_II -ich porovnanie a ci su vhodne na 308W takisto aj vyjadrenie k cene. Rozhodol som sa že bratovi kúpim nejaký puškohľad na jeho 308W a neviem ci su tieto dve rady dosť dobréé .
Zdravím všetkých. Práve som sa rozhodol objednať si leupold VX - III cez skyoptics.com a postrehol som niekde na leupold stránke aj montáže totožnej značky...Nevedeli by ste k tomu niekto niečo napísať???
<br/>Dík
Co konkretne chces vediet? Mam spominanu montaz , myslim typ QR-cize schwenk a maximalna spokojnost. Leupold montaze patria k najkvalitnejsim co u nas dostat, montuju sa aj na magnum kalibre, su jednoduche a spolahlive.