Jaro musim ta trosku uviest na spravnu mieru, nakolko je STV verejnopravna televizia nemoze prerusit vysielani akejkolvek relacie reklamov, to znamena, ze reklama moze podla platnych predpisov byt vysielana v STV len pre zacatim relacie a po ukonceni relacie.
<br/>
<br/>Ja som to pochopil ze HALALI potrebuje ohlasi, len som poznamenal, ze ked uz sa bude spisovat napr. ta peticia tak sa moze zorganizovat aj zbierka to by este viac potvrdilo zaujem o relaciu. tolko moj nazor.
Nechcel som sa miešať do tejto diskusie ale mám pocit že by bolo vhodné keby autori relácie aj uviedli dôvod prečo musia obhajovať potrebu takejto relácie. Môžem si len domýšľať ale keď treba obhajovať potrebu -znamená to že ju niekto chce zrušiť? Chce ju zrušiť len tak alebo preto že nemá sledovanosť? Ak nemá sledovanosť prečo? Nedokáže obsahom zaujať dostatok divákov ? Je príliš drahá vzhľadom na svoju sledovanosť?
<br/>Myslím že existujú spôsoby ako získať peniaze na reláciu -z reklamy, z dobrovoľných príspevkov, 2% z daní....
<br/>Dotácie z ministerstva považujem za choré podobne ako možné vylobovanie si príspevkov od každého poľovníka prostredníctvom SPZ.
<br/>Podrobné vysvetlenie problému autormi relácie by možno prinieslo aj požadovanú dobrovoľnú podporu.
Mne sa relácia HALALI nepáči a ani ma veľmi nezaujala. Neviem či som náročný, ale aj spôsob vysielania - réžia a celkové spracovanie mi pripadalo hrozne amatérske a potom väčšia časť relácie sa bezprostredne poľovníctva ani nedotýkala. Chýbala mi určite časť o zbraniach a strelectve. Resp. nejaké zaujímavosti zo sveta. Prírodopisných filmov na rôznych káblovkách sú tisíce, ale stanice zaoberajúce sa bezprostredne výkonom práva poľovníctva, resp. rybárstva sú väčšinou na vysokej úrovni ale kódované. Napr. tie francúzke ako Chasse a Péche a iné.
No každému z nás tam niečo chýba....... ale za tých pár minút sa nedá všetko stihnúť..... relácia HALALI nie je len o poľovníctve je to predovšetkým relácia o prírode...
Súhlasím s Akelom,táto relácia by mala byť pre polovníkov a podľa toho by mala aj vyzerať,a to nielen obsahovo.Mne pripadá ako sáčková polievka a nie ako tá pravá,ak ma rozumiete...stačí si porovnať s reláciou RRR určenú pre našich kolegov rybárov,toť môj názor.
No s tým musím súhlasiť..... každý poľovník by chcel aby relácia bola len o poľovníctve.... a zase lesník o lesníctve....... ale ktorý lesník nie je poľovník?