zdravim vsetkych,cital som si vase prispevky a chcem aby ste si pozreli a zhodnotili oblecenie od firiem ako su www.naturalgear.comwww.scentblocker.comwww.scentlock.com mozem doporucit z vlastnej skusenosti su naozaj super co sa tika kvality,vyzoru a inne.toto oblecenie bolo vyrobene pre polovnicke uceli do kazdeho pocasia a aj terenu.terba si otom precitat na strankach.
Taktiež by som vám odporúčal si pozrieť stránku www.swedteam.com kde nájdete kompletný sortiment od klasického poľovníckeho oblečenia až po 3D kamufláže.
Ludia, prosim inzerujte v bazare, pripadne v zel. strankach. tato tema mi viac pripomina burzu ako diskusiu o pol. doplnkoch.
<br/>velmi uvazujem o deaktivacii tejto temy !
Lacika - myslíš orievače rúk ktoré dostať bežne kúpiť v poľovníctve ? Myslím obal do ktorého sa vloží rozlomená tyčinka alebo vankúšik v ktorom je tekutina ktorá začne reagovať po prelomení pliešku vzniká teplo a z tekutiny sa stane krištalická hmota na určitú dobu. Po prevarení tohoto vankúšika obaleného v handre sa hmota dostane do tekutého stavu.
Nuž používal som ich istý čas, resp. zohnal som ich pre otca, ktorý ich využije lepšie:)
<br/>Majú regulátor hlasitosti, značne zosilňujú okolité zvuky, pričom zvuk výstrelu utlmí, je ho počuť ako ťaputie či plesnutie...
<br/>Ak by som to mal prirovnať zvuky okolia počuješ 3 až 4x lepšie....
Zohnal som ich od vojakov(mali aj vstavaný mikrofón,maskáčové prevedenie atď..), mňa vyšli po známosti veľmi lacno, ale tuším,že normálne vychádzajú dosť draho(cenu naozaj neviem)
<br/>Skúsim pozisťovať.....
Cez ebay som kupoval hlavne optiku- puskohlady, objektivy. Mozes tam najst velmi vyhodne ceny, ako napr. Meostar 3-10x50 za 150USD- buy it now. Puskohlad mi prisiel v poriadku a v pohode funguje. A tiez Meostar 4-16x44 za 300USD, uplne novy aj so zarucnym listom. Super ceny, ale treba si dat velky pozor od koho to kupujes a ci to je poistene(platba cez Paypal). Raz sa mi stalo, ze som kupil dig.fotak a za mesiac mi nic neprislo. Zaregistroval som to na Paypal a boli mi vratene peniaze( okrem platby za postovne). Takze ak to kupujes cez Paypal, nemal by si mat problemy. Vzdy si treba skontrolovat feedback, pocet obchodov a o ake obchody islo. Dokladne si prezri opis tovaru a foto.
<br/>Cez ebay mam urobenych asi 20 obchodov a nemam negativne skusenosti, takisto ako niekolko mojich kamaratov, ktori kupuju veci cez ebay. Mozes tam nakupit za velmi vyhodne ceny, ale vzdy si treba dat pozor na klamarov.
Pozeral som na google nejaký poľovnícky ruksák ale nič zaujímave som nenašiel. Ak má niekto zaujímavú www stránku budem mu vďačný ak sa s ňou podelí. Ďakujem