Páni, chcel by som sa Vás spýtať, vlastní niekto z Vás niektorý z lampášov od firmy NEXTORCH (Modra), aké máte s týmito lampášmi praktiské skúsenosti ? Hlavne s modelmi určenými pre poľovníkov (P1, Z9, ...). V časopisoch to stále "ospevujú", zaujímalo by ma či sú tieto lampáše v skutočnosti tak kvalitné ? ...
zdravim ,prosim vas nevie niekto kde sa da kupit najmaksia petka na gul. gb. ? a este som pocul ze existuje nieco do pazby, nejake zariadenie proti spatnemu razu ak ma niekto o tom poznatky poradte prosim. vopred dakujem
dakujem leon ,netusis ako to funguje??? a ci sa to da zalozit aj do gulabrokovej zbrani? ked tadial ide srob? z obrazku toho moc neviem ,ale este raz dakujem
co jsem četl tak kick stop BLASER funguje na principu protizávaží a měl by snižovat spětný ráz až o 20% a to jestli se ti tam vejde by měl zhodnotit ten kdo ho montuje každá zbraň má jinou pažbu do jaké zbraně a ráže by to mělo být
zdravim ,neviem ci sa pytas alebo nie lebo mi tam chyba otaznik ,ale v pohode ,ak sa pytas tak to zvazujem do gulabroku 8x57r , viem ze to nie je ziadne delo ale mam velmi rad pohodlnu strelbu ked sa mozem na 100% sustredit len na ciel . vdaka
zdravim, dakuje aj tebe miros este mi prosim ta vysvetli tu stupnicu, a asi tam dam aj to aj to a bude pokoj. oprava s predosleho prispevku 8x57jrs ,este raz vdaka