Ak kupujes original tak je v priesvitnom plastovom puzdre a na zadnej strane je papie. letak kde to je odstupnovane od A-po neviem je tam pokec dokonca mam dojem ze sa delia na brokove a gulove ja som to kupoval v Rakusku asi 3-4 roky dozadu mam dojem ze mam D skus najskor tuto variantu je to okolo 1000-1300 SKK urcite hodne menej ako kick stop a mam dojem ze som ich zazrel aj v Blave v Hermese ale neviem co tam stoja skus tam zavolat
Ahhoj ,chcel by som sa vás spýtat ,či by ste mi nemohli poradit,hladam neoprenove čižmy od firmy Chiruca,ked niekto by vedel poradit ,kde sa daju kupit,bol by som rád ,dakujem:liar:
Pozdravujem vsetkých v tomto predvianocnom case,prosim o radu kde sa daju kupit topanky La Crose - outpost mimo zasielkovej sluzby Dakujem Lesu alovu zdar
Vajlo ale rataj že to zavazie váži vyše 1kg.kamoš to ma ale v solo gulovnici v cal.7mm STW.kup si radsej kvalitnu bodku stojí cca 2000 skk v Zelenči a to ti stačí...
Chlapi co poviete na tuto vychytavku na pozorovanie zveri, uvazujem nad tym
<br/>
<br/>[img]www.ameristep.com/images/dog_spring_open.jpg [/img]
<br/>
<br/>[img]www.southwestarcherysupplies.com/images/products/2927.815.jpg[/img]
www.augenblicke-eingefangen.de/tarnung.php [/]tu sa to da objednat v nemecku
najdes tam aj nejake zaujimave videa a foto. len ta cena 132,90 euro je premrstena.
<br/>
<br/>rozmery su : vyska 173cm a rozloha 1,5x1,5m , vaha 6,35kg
<br/>
<br/>na americkom kontinente je cena od 65 usd bez dopravy. takze sa asi pohliadnem tam. ponuky su aj na Ebay.com