Nechajme už bezzubého mudrovania o porušovaní zákonov a ľudských práv. Myslím, že ak chceme aby bolo inak, tak nám nebude stačiť chodiť okolo horúcej kaše. Radšej sa skúste zamyslieť nad konštruktívnym riešením. Vidím, že z vašich príspevkov cítim obavu navrhnúť dôstojných reprezentantov na riadiace funkcie v SKJ. Jedným z riešení je spoločné stretnutie. Ak máte strach, podniknúť ďalší krok pre dobro veci, tak načo plané vety? Kedy a Kde?
<br/>M. Učeň
Ja som za, aby sme sa stretli, a tam riešili problémy v našej kynológii. Myslím, že sa to týka viacerých klubov, nie len kopoviarov. Treba určiť miesto a dátum a určite prídeme.
Výstava psov Trenčín
<br/>
<br/>Bol niekto v Trenčíne, ako to vypadalo s Kopovom? Aká bola účasť? Aké sú výsledky? Sú niekde zverejnené oficiálne výsledky pre SK?
Ďakujem, našiel som. Bolo by dobre informácie tohoto typu, výsledky výstav, skúšok ap. zverejňovať. Škoda že niečo obdobné nefunguje na klubovej stránke. S pozdravom
<br/>Miro Hamar
Kopoviari nič? čakal som, že sa uzvú ľudia po sezóne podelia nsa o skúsenosti so svojim psíkom a nič.
<br/>Ja som bol majiteľom kopova "superkoúpova" hovorím to teraz, keď som o psíka prišiel 13.12.2009 prišiel do kontaktu s väčším kusom a za dva dni poddal. Možno som nebol ideálnym majiteľom, bol som náročnbý na výkon, chcel som aby ma počúval na slovo, divil som sa prečo hlási, keď som si myslel, že by hlásiť nemal. Ospravedlňujem sa jeho celému kopoviarskemu plemenu, chcel by som mať ešte raz tak dobrého psíka ako bol Žarko Nižná Voľa. Mám ho pochovaného na záhrade a bol to super kamarát. Vážme si to čo v tomto plemene máme.
<br/>Miro Hamar
Chcel by som poprosiť o radu. Môjho psa som dostal ako 3-ročného, takže som ho nemohol cvičiť. Problém je, že pri durení nebreše na zver. Dá sa to nejako riešiť?
Milan, ak ti niekto tvrdil, že všetky kopovy hlásia, tak ti klamal. Ak si si povedal, že každý kopov hlási, pretože by ako kopov hlásiť mal, tak si klamal sám seba. Ten kopov je v tom nevinne. Na vine je niekto iný. Niekto kto niečo svätosväte tvrdí a iný, ktorý mu slepo verí.
n neviem ci to bude jednoduche ma styry roky a nehlasi chyba bola asi v prvom majitelovy asi ho to neucil teraz sa ja musim trapit uvidim co bude dalej