Štefan, mali ste pravdu, pred skúškami som to naozaj prehnal s výcvikom, včera cestou domov na Bukovine sme robili opravnú stopu, ktorú dnes doobeda vypracovala na výbornú.Zolo.
Občas aj my máme pravdu. Aspoň máte ponaučenie pre Evku, že síce poctivo cvičiť treba, ale nikdy to pred skúškami netreba prehnať!!! Niekedy menej je viac. Ja by som jej na Tvojom mieste dal tento týždeň pokoj, nech sa nažhaví, a ak ešte máte voľné miesto na tento víkend, prihlásil by som ju. A kde bude zraz? Na Bukovine?
[img]www.polovnik.com/10.jpg [/img]
<br/>[img]www.polovnik.com/100.jpg [/img]
<br/>[img]www.polovnik.com/1000.jpg [/img]
<br/>
<br/>chlapci hadanka viete ake je to plemeno , napoveda kazde foto je ine plemeno . Stefan tz nehadaj ty to urcite uhadnes . chlapi ja ked som na to pozeral netrufol by som si podla foto urcit ktore je ake.
Jaro poznal jsem je všetky, kopova proto, že je schválně ve stínu, to druhé, protože jste o něm debatovali a tu brandl braku proto, že takého psíka běžně potkáš v revíru a na výstavách a na zkúškách mimo jiné jediného jedince v ČR má kamarád a už se těším, letos by s ním měl konečně začít na naháňkách;) su zvedavý, či to bude pracovat a jak.
Nazdar!
<br/>Zháňam šteniatko SK. Nevie mi niekto poradiť?
<br/>Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Stefan posli mi prosim ta na mail foto kopova - celej postavy . vdaka . mail : Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Fotky mám v laptope, kde mi momentálne syn robí veľkú údržbu. Akonáhle mi ho donesie, sľúbil to na koniec týždňa, tak Ti zopár pošlem, aby si si mohol vybrať. Môže to byť aj skupinka, alebo len jeden pes (suka)?
mozes aj mne par poslat?? Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. mne je jedno ake budu
Ahojte
<br/>Mam polrocne stena kopova, uz aj vcelku pocuva, dobre reaguje na zver, dokonca som ho skúšal v diviačom oplotku zo staršími psami a chytal sa. akurat mam probblem nechce ist do auta. ked zbada ze ideme autom tak nechce ist , musim ho nasilu vyložiť. mate na to nejaky recept ?? skušal som kadejake vabenie na pochutiny ale nezabera.
Fero - trpezlivost ! najprv ber psa len tak do auta. nemusis nikam ist len si s nim sadni do auta a sed nech si zvyka . hlavne chvalit ked bude v aute . ked uvidis ze sa skludnil skus nastartovat a ked tak sa kusok previezt .
Alebo ked s nim zacnes chodit do lesa a na polovacky tak Ti bude skakat do kufra.Moj ked idem s domu tak ide v pohode ,ale domov sa mu akosi nechce;).Ked bol mensi tak sa na 20km vzdialenost stale povracial hoci som mu nedaval predtym zrat,ale teraz je to uz lepsie.