Prepáč ospravedľnujem sa ti že som ťa pochlapil , foto som mylslel celkovo z nástupu so psíkmi:D. Ešte raz dík, tvoju fenku som teda idel osobne je pekna a ešte k tomu aj pracovitá tak je dobre, chceš ju uchovniť?
Ahojte kolegovia-kopoviari. Vidím že tu už dlho nikto nič neprispel, tak aspoň teraz ja. Mám 3,5 mesačné šteniatko SK PERI Morské Oko. Je super, myslím že aj exteriér je fajn. Včera som sa bol prejsť popri diviačom oplotku a bol som prekvapený ako hlasito oštekával tohto kanca spoza plota Ak máte niekto záujem, môžte mi poslať mail a ja obratom poskytnem foto aj spolu s nahrávkou Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. Kynológii a kopovom zdar.
Mimochodom, kopoviari čo hovoríte na našu klubovú web-stránku, nezdá sa Vám to trochu"neživé" veď aj na tomto fóre sa človek dozvie viac noviniek o sl.kopovoch ako "tam":[
Pozdravujem, včera som normálne nad tým rozmýšľal. Máš pravdu stránka je taká aká je, ale tam je dôležité ju aj treba priebežne aktualizovať a dopånať navé info.
:{ Pozdravujem celú kopoviarsku rodinku a zároveň chcem inf. o včerajšej smutnej udalosti ktorá sa prihodila môjmu kamarátovi a zároveň členovi KCHSK. Pri spoločnej poľovačke na diviaky prišiel o život a viac si už nezapoľuje jeho 20-mesačný kopov GERI. Vraj vbehol do rany v malinčiakoch jeho kolegovi z PZ. Podotýkam, že kde prišiel psík o svoju česť nebolo po diviakoch ani stopy. A reakcia strelca? "Sorry-nehnevaj sa tvoj pes mi skočil do rany ! ! ! " Psík mal ísť bud týždeň na SD, na ktoré bol kvalitne pripravený. Česť tomuto psíkovi :{ :{
Je nám ľúto, že také veci sa stávajú. Je na zamyslenie zo strany PZ, či takého nerozvážneho strelca kedy znovu postavia na štand. Tu "sorry" nestačí, bolo tam 20 mesiacov tvrdej práce, ktorú si možno strelec nevie ani predstaviť. /nehovoriac o vzťahu psíka a vodiča./:{
Pred pár rokmi sa stala podbná udalosť, pán predseda nemenovaného poľovného združenia zastrelil na spoločnej poľovačke na bažanty NDS, ktorý práve v terj chvíli aportoval strelenú zver.Chybu si priznal, odškodnil poškodeného, bez následkov.
Ahojte kamaráti kopoviari. Pred pár dňami som tu informoval o smutnom príbehu môjho kamaráta, ktorý prišiel o psíka pri spoločnej poľovačke. Dnes mi volal ďalší kamarát, že včera pri spoločnej poľovačke na diviaky mu postrieľali 15 mesačnú sučku kopoviarku. Do dnešného dňa sa snažili lekári na veterinárnej klinike zachrániť túto sučku. Žiaľbohu sa to nepodarilo.Sučka mala roztrieštené obe predné nohy a preto ju museli dnes poobede utratiť. Prajem veľa šťastia a najmä veľa príjemných návratov domov z poľovnícky akcií. J
je to smutný kolik hovad se mezi námi pohybuje unás přišel nedávno o život křepelák zastřelil si ho majitel střílel na společný na ostro na prase a za ním byl pes:[