Láskyplné Vianoce a na zážitky bohatý nový rok prajem všetkým milovníkom poľovníckej kynológie a slovenskáho kopova zvlášť, nech jeho zvučný hlas napåňa naše srdcia po celý rok šťastím a blahom.
Z Kriváňa, ak to nepoznáš, tak je to 4 km od Detvy na Košice. Rád Ťa privítam keď sa trošku oteplí a šteniatka už budú behať vonku, ale sú už všetky zadané.
A nevedel by si my odporučiť nejakého schopného chovateľa Slovenského kopova z okolia pri Žiline. Mám veľký záujem o kúpu tohto plemena najlepšie štena aj s papiermy, prípadne aj staršieho so skuškami.
určite ti bude vediet poradit. ale najskôr si rozmysli či chceš štena alebo dospelého psíka. a na stránke www.slovensky-kopov.sk tam máš chovne suky na slovensku
Zalesak: Ohlás sa, rád s Tebou podebatujem.
<br/>Zajo: V blízkom okolí Žiliny momentálne mi nič nenapadá, ale z Lúčok je poradca a z Kubína výcvikár. V okolí Zvolena viem o dvoch chovateľoch, ktorých sučky ešte len čakajú. Ak máš vážny záujem o dospelého psa, jeden mladý pes so skúškami je na predaj v Hriňovej.
<br/>Všetci: veľa informácií získate na www.slovensky-kopov.sk [/]www.slovensky-kopov.sk
Chcem sa ťa opýtať či robite aj nejake vycvikovvé dni pre mladých psov? Pozeral som mynule česku stránku klubu AJD a tam poriadali vycvikove dni pre mladých psov v diviačej obore. Samozrejme že spoza pletiva. Je to nafotenné tak ma to zaujíma.