No vidím, že Ti nedochádza, tak keď pojdeš so svojim orechom k PAPOVI na spoločnú poľovačku, tak nezabudni mu zobrať aj neprestrelnú vestu........ :]:]:]:]:]:]
...si myslím, že marek455 si z nás robí dobrú prču.... aj v tejto téme, aj v téme o 8x57JS, JRS... bude to dáky ´záškodník´-provokatér... rád ho stretnem na pokeci..
´Obdivujem´ NOTORICKÝCH NEČÍTAČOV predchádzajúcich príspevkov, vrátane príspevkov k téme na jej predchádzajúcich očíslovaných stránkach...!
<br/>Chlopi chlopi, že si niektorí, skôr než niečo napíšete, neprečítate celú tému pekne od začiatku... 8o :{
Neuraz sa, ale bohužiaľ s celkového pohľadu na dosahované výsledky tohto plemena by som volil radšej Kopova, hrub. jaz. Pokiaľ chceš zvýšiť pravdepodobnosť spokojnosti tak ako duriča ti doporučujem Bavorského farbiara, s ktorým ti i chovateľský a zápisný poriadok dovoľuje obsolvovanie duričských skúšok, preto že nepresahuje v kohútiku 50 cm. Ak ho budeš viesť ako duriča, tak sú to jedny z najlepších pracantov na diviačiu. Musím však podotknúť, že farbiar vedený ako durič už ťažko bude schopný pracovať ako spoľahlivý Na dohľadávke. Toto platí aj pre iné bežné plemená. Alebo spoľahlivý farbiar, alebo dobrý durič. Nie je možné oboje.
<br/>
Vzhľadom k tomu, že už pán C. a ostatní autori zodpovedali pomerne vyčerp. tému ohľadne nášho národného plemena/myslím 63/, chcem len potvrdiť aj jeho povestnú vynikajúcu orientačnú schopnosť a to nielen v horskom prostredí.
Jager dve otázky:
<br/>1. Môžeš ma odkázať na nejaký link, ktorý pojednáva o možnosti bavorskému farbiarovi vykonávať duričské skúšky? Akosi sa k tomu nemôžem dostať...Vďaka za ochotu...
<br/>2. Čo máš na mysli pod pojmom "celkový pohľad na dosahované výsledky"? Trošku rozpíš, v čom sú horší, v akých disciplínach, vlastnostiach sú horší ako ostatné, tebou spomínané plemená.
<br/>Vopred ďakujem za Tvoje odpovede...
e2l................................. vidím, že ti nedošlo čo tým chcel ti JOHNY naznačiť................. tak ešte raz prečítaj si celú temu od začiatku a dozvieš sa.....................
CHlapi,chcem si kupit stena SK nemozete mi poradit nieaku kvalitnu chovnu stanicu alebo ak mate sami stence tak sa mi ozvyte. POZOR nechcem ho kupit hned teraz zatial iba zhanam info a rady. Inak kolko take stena stoji???
balistik toto by som aj ja rad vedel tak ak by si nieco dobre zistil daj mi vediet prosimta lebo si chcem kupit tiez kopova kmojmu jagosovi, aj ked mam pocit ze to bude tvrda skuska jeho zivota kym si ten 4 rocny pes zvikne na malu konkurenciu :]