Čau wachtel a všetci ostatní,
<br/>Na všestranky na východe spomínam stále lebo bolo super a aj psi super robili až na nás vodičov.Do konca života sa mi bude asi snívať ako sa Oskar po troch minútach odloženia zobral na prechádzku a to ma stálo víťazstvo.Ale oto viacej mám skúsenosti že aj banálna vec na ktorej som si bol istý ako nikto sa môže posrať...Teším sa na ďalšie stretnutie a daj vedieť či mám s tebou počítať na chatke s ubytovaním.Dúfam že sa stretneme dobrá partia.Čo mám mladú fenku prepeličiarku tak už prezubila a začíname s poslušnosťou.Čo sa mi na nej najviac ráta tak nemá problém pri prvom stretnutí so srstnatou alebo pernatou.Hneď berie do papuli /líška,mačka,kuna,zajac,straka,bažant/ stým všetkým už bola v kontakte.A ešte aj jazveca sa nebála a hneď ho chcela aportovať len tá váha ju prekvapila.Vlohy sa zatial ukazujú super.
<br/>Tak do skorého stretnutia
Zdarvím Vás priatelia
<br/>
<br/>už dlhšie na túto tému nepíše nikto tak sa s Vami podelím o jednu radostnú správu. Moja sučka DINA z Šilhanova chovu sa párila v decembri 2009 so psom Gastonom Tušická koneča a predbežné vyšetrenie ultrazvukom potvrdilo, že párenie bolo úspešné. Šteniatka by sa mali narodiť okolo 12. 2. 2010.
<br/>
<br/>Je to vinikajúce spojenie. Z predchádzajúceho vrhu sa dvaja psi ukázali ako hlásiči na skúškách FSMP a na FD, z čoho samozrejme mám obrovskú radosť. Z celkového počtu 7 šteniatok z minulého roku zatiaľ nemajú skúšky len tri. Ostatní absolvovali minimálne SVMP, JSMP, FSMP a FD.
No tak to ti blahopřeju to je pěkné,,,já jsem letos viděl na naháňkách snad 30křepeláků a ta práce byla naprsot šílená, dobře jich dělalo max 5 a zbytek jen běhal a štěkal na všechno jen né na zvěř..
Zdravím Vás priatelia prepeličiarov
<br/>
<br/>včera sa rozrástla rodinka prepeličiarov na Slovensku pretože sa nám narodili šteniatka.
<br/>
<br/>Len aby reč nestála na tomto fóre skúste typovať ich počet a pohlavné zloženie S/P.
<br/>
<br/>S pozdravom Prepeličiarom zdar
Ked je vhre ten alkohol tak je ich sest 2S-4P.
<br/>Inak na jesen som si aj ja zadovazil prveho polvneho havkaca zhodou okolnosti NP Gira od Milavečskych mohyl od pana Kopfa z Milavce(kusok od Domazlic) .
Ahoj Lukas
<br/>Chcem ti pogratulovať že si si kúpil správne plemeno. Rodičia tvojej sučky sú Orka x Qir?
<br/>Napíš ako to je staré a odkial si alebo kde poluješ.
<br/>wachtelovi držím palce aby štence dobre žrali a keď sa niekedy stretneme aby sme to aj zapili. Ináč ja viem presne kolko má šteniat a aký je pomer ,ale prezradím to len za dve flaše šampusu.
<br/>Prepeličiarom zdar
Zdravím Vás páni
<br/>som rád, že sa členská základňa rozrastá a tiež že ste fanj chlapi. Keďže už dlhšie nikto netipoval tak Vám prezradím, že
<br/>
<br/>celkový počet šteniatok je 10 7 S a 3 P.
<br/>
<br/>No len ma zarazilo, keď som už svojím známim volal zrazu je záujem o psov. Keď som mal viac psov, tak každý chcel sučku. No uvidíme.
<br/>
<br/>Čo sa týka toho šampusu určite sa stretneme na nejakej klubovej akcii a keďže do hry prispel aj Milko takže už máme tri flaše a oslávime zdar naších prepeličiarov.
<br/>
<br/>Šteniatka sa zatiaľ držia, mamka je troška vyčerpaná ale podporujeme ju takže dúfam, že všetko bude OK.
<br/>
<br/>Na budúci týždeň už sa pokúsim dať do galérie aj niejaké fotečky maličkých.
<br/>
<br/>Zatiaľ sa všetci majte.
<br/>
<br/>Prepeličiarom zdar.
Zdravim Vas .
<br/>Wachtel stencom zelam hodne zdaru.Len este nam prezrad ako je zastupena farba tych drobcov.
<br/> Milko , ano rodicia su Orka x Qir .Cesta bola trosku dlhsia ale nebanujem.A polujem v Povazskom Inovci
Lukas držím ti palce pri výcviku a aby sa vám ako dvojici darilo. Tvoja sučka má akú farbu? Ja mám doma troch prepeličiarov. Psa a dve sučky. jednu som priniesol teraz v januári priamo od predsedu českého klubu. S tou staršou, teraz má 10 mesiacov sa chystám na klubové vlohovky a teraz v marci aj na špecialku do Nitri. Potom počkám ako dopadne DBK. Ak by dopadlo podla mojich predstáv a aj by sa uchovnila tak by pribudla dalšia chovná suka na slovensku. Prečo si si ju ešte nepreregistroval na SPKP?
<br/>Poluješ v horskom revíry?
Milko zle som napisal to meno psika , je to Gir teda "mam" Gir-a nie sucku. Môj má šest mesiacov a par dni.
<br/>Nerad by som bol aby sa tato tema zmenila na chat ale ano polujem v "horskom" reviry aj ked doslova horskom nie, mame aj dost pola ale hlavne vodnych plôch .