V sobotu som bol na klubových vlohovkách sliedičov.Zúčastnilo sa 12 psov z toho 3 NP.Môj pes a dve sučky.V prvej cene skončili len štyria z toho boli 2 NP.Medzi nimi bola kamošova sučka a môj pes.Tak že sme nezahanbili plemeno.
nazdar moja chovna suka ma 4roky a mladsia jej dcera ma teraz 1rok.s mladsou idem teraz na fsmp do galanty /ked ma zoberu/ este mi neprisli ziadne papiere a to koncom maja su skusky. mam na nu trosku malo casu a nemozem zohnat krv na stopy, co som mal 2litre v mraziaku uz som minul. ale mam slubene tak uvidime co porobi . je to este dost hrave stena. inak ide pekne do vody a aj aportovat zacina. je trosku mensia takze asi do chovu nebude nameral som jej 43 cm a uz asi neporastie, po skuskach ju predam alebo spravim s nou este jesenky. chcem si nechat z tohoto vrhu steniatko len som sa zatial nerozhodol ci psik alebo sucka, ale do juna mam cas. ty mas tiez prepeliciara?
Caves! na diviaky som neskusal nebolo kde skusit. Ja som z okr. ZL.Moravce polny revir bazant,zajac,srncia.Ale ostrost je paradna.S tou krvou ti asi viem pomoct daj vediet ked budes potrebovat skusim zavolat par ludom. Tento mesiac som bol tiez parit dufam ze uspesne! S kadial si?Skusim aj ja nejake foto buchnut do galerie.
cau. ja som s jantarom paril ginu pred dvomi rokmi boli z toho super steniatka a ozaj vlohovy psi . minuli rok sa mi s nim nepodarilo parenie je dost mohutny a moja sucka je. mensieho vzrastu. co poznam majitelov psikov z vrhu tak ziaden problem s ostrostou a ani s hlasitostou. su dobri aporteri. tak dufam ze ti vijde a trosku sa nasa zakladna /momentalne dost slaba co sa tyka poctu./ rozrastie.drzim palce.
Caves! Dik. aj ja som bol u neho parit pred rokom a nebolo stoho nic. Teraz som skusil umele oplodnenie.Mojej fene na klubovke namerali 50cm.je trosku mohutnejsia.Ako hovoris skoda ze je nas tak malo.Plemeno si zasluzi sirsiu zakladnu.Strasne malo chovneho "materialu"Aj ja ti drzim palce. Vela zdaru
Stefan a prečo nejdeš na klubové farbiarky?Ja sa na ne chystám ale zatial to nie je ono na stope.Pes prejde po stope 20-30 metrov zastane a čaka na mňa kým k nemu prídem a znovu ho nasadím s povelom.Ináč ide presne má to v nose len tie pauzy ma serú.Keby som ho pustil na volno tak je pri koži za pár sekund.Je pravda že zatial mal len dve stopy lebo som nemal farbu tak uvidím.
cau. ja chcem spravit co najskor skusky . podstate tato sucka bude na predaj lebo asi nebude mat vysku. asi si necham y tohoto vrhu psika. este neviem.mne sucka zatial robi farbu docela dobre ale este som neskusal starsie stopy ako 3 hod. kamarat mi dneska doniesol krv tak idem na to .