I keď mám averziu k miestným "odborným" debatám môžem Vám povedať že doplnenie streleckého poriadku sa konalo viacmenej len kozmetických úprav, ktorými sme sa vrátili k pôvodnému zneniu. Najpodstatnejšia úprava sa hlavne týkala získania počtu bodov na získanie jednotlivých výkonnostných tried.
No ve´d o to mi ide, nevieš aké je nové rozpätie? zajtra je v Sokolovciach pri Piešťanoch M 800, tak by som to rád vedel, aby sme sa vedeli pripraviť, aspoň psychicky. čo zmanená "pôvodné znenie". Poloha na líšku (v leže) zostala nezmenená? Ďakujem za odpoveďe.
Spôsob streľby i terče zostali rovnaké aké boli i v streleckom poriadku.Propozície uverejnené na www.strelnicalaila.sk hovoria jasne že sa líška strieľa vleže a môžeš sa opierať len v zhybe lakťa.Tak je to i v streleckom poriadku a zostalo to nezmenené. Bohužiaľ hodne sa pritvrdili výkonnostné triedy a napr. majstra streľby môžete získať s minimálnym nástrelom 791 bodov a to nehovorím o ostatných. Ale prajem Vám pevnú mušku a hodne stredových desiatok.
Brokovy Compak Sporting Parcour I.kolo sa uskutocni v sobotu 20.3.2010 na strelnici Hubert v Trnovci n/V pri Šali. Startovne 45€ / 150 terčov. Striela sa na dvoch strelistiach.
V PaR č. 04/10 nie sú v kalendári streleckých podujatí uvedené verejné strelecké preteky tzv. gulášovky. Keďže s priateľmi často a radi tieto preteky navštevujeme žiadam Vás o zasialanie termínov týchto pretekov na túto stránku. Verím že manažment PID ich rád uverejní.
kovacikja: Kalendar parkurovych pretekov je na stranke www.horar.sk na stiahnutie vo forme .xls suboru. Sem sa to prilepit neda, takze ak chces stiahni si to tam.
v Partizánskom ste robievali po minulé roky dva položkové preteky na batérii. ke´dže nie sú tieto preteky nikde zverejnené napíšte na túto stránku, kedy plánujete vykonanie týchto pretekov. Ď.
Hned na uvodnej stranke horar.sk mas prvy clanok "Sutaz o dalekohlady DDoptics",hned druhy clanok v poradi - Pohar SPZ v Compak Sporting Parcour-e je ten spravny. Na jeho konci je .xls subor s kalendarom pre rok 2010.
Vami spomínané preteky sa budú konať 18.7.2010 o 8.00 hod verejný strelecký pretek na batérii VII.ročník "Poznaj svoju zbraň" a 22.8.2010 o 8.00 hod strelecký pretek na batérii III.ročník "Cena OkO Partizánske". Zároveň pozývame chlapcov a dievčatá do veku 16 rokov na strelecké preteky Trap 50 v Partizánskom 26.6.2010. Info na č.t. 0903408513
Neviem kde pozeras,ale ked si otvorim .xls subor bije to do oci,zvyraznene dokonca zelenou farbou - miesta podujati, zvyraznene zltou su terminy.....????
sme sa nepochopili - samozrejme, že sú tam termíny konania parkúrov ja som myslel ale myslel na kalendár všetkých streleckých podujatí v SR, ktorý nie je nikde zatiaľ zverejnený. tak sa ťa znovu pýtam, či ho nie možné získať (ak vôbec existuje).Ď.
kalendár streleckých podujatí na rok 2010, vrátane verejných streleckých pretekov, je zverejnený na www.polovnictvo.sk, vľavo "strelecké podujatia. streľbe zdar!