Ano, oba tieto preteky su poriadane na miestnych strelniciach v Hruboňove a Preseľanoch. Nakoniec je to uvedene aj na webe a v casti strelnice je aj popis niektorych strelnic. Niektore aj s ilustracnym foto.
V kalendári streleckých akcií došlo k chybe.. V okrese Zlaté Moravce sú vymenené dátumy, resp. miesta konania VSP.
<br/>Správne má byť: 26.6. Nevidzany /už sa uskutočnilo/ a 2.7. Chyzerovce, oboje batéria..
19.-20.8.2006 Zvolen-Sielnica 10-boj. Su to majstrovstva SPZ.
<br/>
<br/>Bol by som rad keby si prislo pomerat sily viac polovnikov,chodia tam predovsetkym tie iste tvare od lesnikov,par nezavislych pretekarov ako ja a dost.
<br/>S toho som trochu smutny,pretoze podla citania niektorych slov.polovnickych a streleckych for je kopa schopnych strelcov,ktori by mohli uspesne zasiahnut do bojov-ALE kde su? Ved toto je pretek,ktory by mal byt vyzvou pre kazdeho strelca,ktoreho to zaujima.Je to takmer kompletna skuska schopnosti,ked vynecham strelbu z gulovnice (pre ktoru na Slovensku aj tak nie je ziadna sutaz okrem ostrelovacskej ligy APSS, www.apss.sk),tu by sa mali predviest ti skveli strelci,co sa prezentuju na netovych forach....
<br/>
<br/>Ako teraz na Memoriali Slamkovcov,desatboj a zvlast vyhodnocovane patboje (5.-6.8.),na gulovom nas tam bolo okolo 15-16 ludi,na brokovom cca.25ludi....a to sa este desatboja zucastnili ceski reprezentanti....Inak by nas tam bolo asi tolko ako sa da na prstoch poratat....
<br/>
<br/>Som velmi zvedavy,kolko nas bude na M-SPZ... ;/