Tak som sa zúčastnil v Pastuchove na VSP. Ako už po niekoľký krát, dobrá atmosféra, chutný guláš. Jediné negatívum silný vietor, ale to pre výkonnostného strelca nemôže byť prkážka . Takže dobudúcna odporúčam, je to príjemná súťaž.
škoda že na takychto sutažiach niesu dve kategorie ,vykonostni a ti čo sa tomu venuju,len pre potešeni zo strelby ako to byvalo dakedy ,pretože zaplatit musime ako ti špičkovy ,ale na ceny sa možme len pozerat:(:D
neviem ja to tak v pastuchove neberiem ideme si odstrielať 3-5 položiek a posedieť s kamošmi býva tu dobrá atmosféra. aspon ja to trak beriem. akurát mi to posledné dva roky nejak nevyšlo
A kto Ti brani aby si sa stal spickovym strelecom aj Ty? Chcete sutazit a superom by ste najradsej vypichli oci, aby ste vyhrali. Podla mna je to chore. A preco nie rovno kolko strelcov, tolko kategorii, nech vyhra kazdy. Do ceny tercov by som zahrnul aj cenu pohara a kazdy by si niesol domov aj pohar. Nabuduce si zober domov aspon ten plastovy, co si z neho nasaval.
Strelnica HUBERT v Trnovci n/V, 19.-20.9.2009, Velka cena Vahu,ako sucast medzinarodneho Pannonia Cup-u v brokovom parkure. Striela sa na 200 tercov, v sobotu 120 tercov,v nedelu 80 tercov. Zucastnene krajiny - Slovensko,Ceska republika,Rakusko,Madarsko.
Finalove kolo Compak Sporting Parcour sa uskutocni 18.10.2009 o 9:00hod na strelnici Hubert v Trnovci nad Váhom. Striela sa na 4x25 tercov na dvoch strelistiach. Startovne: 30€.
Baikal, na stránke SPZ som sa dočítal ( inak je veľmi slabá ), že z rokovania rady SPZ zo 7.12.09 v uznesení č. 38/09 majú byť zverejnené zmeny v streleckom poriadku aj na stránke www.polovnictvo.sk, samozrejme tam nič nie je, ale budú zmeny zverejnené aj v niektorom z Vestníkov. nezistil si ešte nič ohľadne týchto zmien?