Ja som Tie Voere v BB kukal --sú to pekné pušky -aj do ruky sadnú perfektne --ale bolo mi povedané že ich dovážajú len v kal. 308W- francúzky napínáčik --cena asi 24 000 sk --a kal. 30-06 nemecký napináčik --cena asi 25 000 alebo 26 000 SK neviem presne . ale na stránke uvádzajú že aj kal 7x64 ale v predajni mi povedali že ho nemajú --že je na výber len s týchto dvoch kal. A nedovážajú kamene na ktoré sa montuje puškohlad a ani ich nebudu dovážať zato ti ponúkno 3wenkovú montáž ktorá ti tam vraj sadne ako uliata ale stojí 12 000 sk : keby vozili tie kamene tak ju už mam doma --tak som dal prednosť CZ . Inač tiež podľa spracovania vyzerá ta Voere lepšie ako CZ aj kvalita bude asi o niečolepšia ::I
akela .v polovnictve terem maju dve gulovnice na sklade 8x57 js.chcel som brat kompletku ale ziadna serioznost.od jari som tam chodil a nic.pred vcerom som volal do trnavy a dnes ju mam doma a velmi sa tesim.
akela je to zbran voci ktorej mas vyhrady,ale mne sa paci.je to rosslerka v prevedeni lux otocna montaz era optika nikon monarch 2,5-10x56.osve.osnova cervena aj zelena.budem strielat sako 13g.8x57 JS.
Ja voči Rossleru nemám, výhrady, to, že to nie je môj favorit, nič neznamená. Dôležité je, že sa páči Tebe. Je to ako so ženami. Prajem veľa presných zásahov. Zvolil si dobré strelivo!!! Predpokladám že je to Hammerhead. Nerozumien prečo je osnova na puškohľade zelená aj červená. Mohol by si mi to vysvetliť?
cau skus pan Homola zo Žiaru nad Hronom, 0904282346,ma nadhernu pracu, a fajn ceny pazba okolo 4tis Sk.ale je fakt trieda.mne robil tiez. aj s drevorezbou,
Ahoj, za Zvolen sa ospravedlňujem, nejak sa mi to doplietlo, bol som tam pred cca dvoma mesiacmi. V predajni fakt nič nevedia a to, čo hovoria na predajni, asi nie je smerodajné. Mne dali číslo na Terema a rozprával som s ním. Na predajni mali len štandard 2155, pokiaľ si pamätám asi s napinákom, v dvoch rážach ( žiaľ nie 8x57JS) a automat 2185.
<br/>Terem mi však povedal, že nezáväzne vie na objednávku doviezť aj iný model, podľa záujmu. Výbavu je teoreticky možné vybrať podľa prospektu na www.voere.de/html/downloads.html, preklikajte si to, na service - downloads sú prospekty, návody na použitie a možnosti voľby výbavy v nemčine aj angličtine. Na stránke sú popísané a zobrazené aj viaceré druhy poistiek, spúští, montáží, pažieb aj s cenami, hľadajte. Ceny u Terema by ale mali byť úplne inde. Ich vlastná montáž vyzerá veľmi pevná, kvalitná a šikovná, aj keď je trocha drahšia. Kamene by mohli pasovať aj iné ( weawer ), prípadne puškár by ich mohol lacno vyrobiť.
<br/> V porovnaní so Zálesákom v Čechách Teremove ceny mali koeficient 1,08 až 1,13, teda nie kurz českej koruny, preto je o trochu lacnejší ako Zálesák. (www.zalesak.org/nabidka.php?id_A=1&id_B=9)
<br/>Volal som aj do Zálesáka, boli veľmi ochotní na rozdiel od BB, možno by aj výnimočne po dohode zrovnali ceny na úroveň BB. Tam majú asi aj všetky modely na predajni.
Ďakujem za info, stránku som podrobne preštudoval a napísal som im, aby mi poslali riadny prospekt. Vždy to tak robím. Akosi sa mi to lepšie číta a študuje na kvalitnom papieri, ako na počítači. Dúfam, že pošlú a neodkážu ma na Terema.