Hladám manuál na Baikal mp - 153, mám túto zbraň doma, ale bez manuál, ak ho niekto má, mohol by preskenovať, alebo dať link, kde ho nájdem... Môže byť aj Anglický, ale najlepšie by bolo Sk... Dikes...
Caute, dnes som bol na strelnici s mojou IZ 18 kaliber 30-o6 a podarilo sa mi na sto metrov nastrielat stvor centimetrovy rozptil so streivom S&B SPCE. Takze presnost zbrane je uplne v pohode a s lepsim strelivom by to bolo mozno este lepsie.
IZ 18 sú dobré. Pri prvých výstreloch sú presné, len skúste zasebou vystreliť 5 a uvidíte .....
<br/>Toto som videl na vlastné oči pri troch rozličných zbraniach IZ 18.
A čo si videl na vlastné oči? Ja som z mojej vypálil 20 rán za sebou a veľmi podpriemerný dvaja strelci /skúsenosti maximálne vzduchovka, z toho jeden angličan/ zostreľovali na 100 ,plastovú flašku od 1 l coly každým zásahom . Hlaveň bola žeravá.
ďakujem;)... už som sa o tejto zbrani vyjadril, že ju za blasera nevymením. zbraň je jednoduchá, presná, a znesie toho naozaj dosť. netrvdím, že sú všetky také, ale ak sa komukoľvek dostane do rúk taká, ako mám ja, asi bude tuho rozmýšľať, či sa jej zbaví. a má aj iné parametre, pre ktoré je pre mňa zaujímavá... jedna rana a hmotnosť.
Bolo to zo 4 vystrelov v priebehu asi 10-15 minut. Bol som nastrelit puskohlad a pri tomto vysledku som to ukoncil. Podmienky. . .
<br/>Strelnica: Sala - Orlik
<br/>Puska: IZH 18
<br/>Kaliber: 30-06
<br/>Puskohlad: Nikon Prostaf 3-9x40
<br/>Naboje: S&B SPCE 9,7g
Ahojte !
<br/>
<br/>Zvažujem, že si tú IŽ-MN 308 win. kúpim. V tomto fóre som sa dočítal, že treba trafiť na dobrú IŽ-tku. Máte nejaké rady čo by som si mal všímať pri tejto zbrani keď ju budem kupovať ??? Ja viem, nieje to žiadna sláva ale tak do pohonu mi stačí ĎAKUJEM
Ahoj!
<br/>Ain nie do pohonu ale skor na posed ked ti musi
<br/>stacit ten jeden vystrel. a do pohonu treba nosit
<br/>brokovnicu. to mam osvedcene.
<br/>Izky som skusal ale len ruske kalibre.
<br/>7.62*54R... radsej toto ako 308W.
<br/>Ale je to natebe.
<br/>Lovu Zdar!