počuj ma ty had, odkiaľ vieš že ich idem strieľať, ty vôbec nevieš čo pre mnohých znamená poľovačka na sluky.
<br/>Chodím každý rok ich privítať, nemám ani povolenku na ne, ani nebudem pýtať, jednu už mám na stene tá mi stačí pokiaľ sa nerozpadne, stretneme sa dvaja traja kamaráti, pomalým krokom sa prejdeme po revíri, pritom vyhladneme, založíme si ohník, opečieme si slaninku, klobásku, potom sa presunieme na tie miesta kade roky ťahajú, počkáme do rozžiarenia prvej hviezdy, a potom to začne a trvá to AŽ 15-30 minút, nič nestrelím ak uvidím, dvihnem po našom "kalap" na pozdrav a s úsmevom na tvári sa vyberieme na cestu domov. Toto je u nás poľovačka na sluky.
<br/>
<br/>kobra prosím ťa nemiešaj sa do všetkých tém, nikto tu o tvoj názor nestojí a pokiaľ sa ťa nič nepýtam, nevykladaj mi nič, mňa tvoje poznatky vôbec nezaujímajú, a čítam všetku poľovnícku tlač na SK aj českú takže články mám presondované a nemám potrebu to rozoberať s tebou.
<br/>
<br/>Lovu Zdar
úplne s tebou súhlasím, ale niektorí nosia kvôli sebaobrane aj zbraň so sebou, tka keby som toto doplnil, vieš aké zas debaty by sa tu rozviedli;)
<br/>Ale vyjadrujem súhlas, treba dbať o to aby nesadlo na žalúdok:)
<br/>Pekný deň abba
Otvorenie sezóny je presne o tom ako píšeš jánoš my dokonca berieme so sebou aj polovičky - raz do roka ich treba vyvetrať . No a v našich kopcoch na otvorení určite nebudú lietať možno tak o týždeň dva neskôr
Jozko, kedysi som ti strihol pochvalu a dokonca mam pre niektore tvoje teorie viacej pochopenia ako vacsina diskutujucich (som mal moznost pozorovat polovnictvo a lov v X krajinach sveta), ale od urcitej doby uz tvoje konstrukcie naberaju fantasmagoricke rozmery a prispevkom na changenete si ma vyslovene nasrdil. Viem, ze nemam sancu (cas a chut) superit s grafomanom tvojho formatu, ale ... vies co, skus vyhodit televizor (ja osobne ho nevlastnim) a ist sa prejst. Ja tak cinim kazdy den a prave vykuklo slniecko a mozno dnes prileti prva sluka ...
ja fakt nemám čo robiť, tak výnimočne som preklikol odkaz. nuž a čo čert nechcel....:
<br/>
<br/> Aj Karl May napísal skvelé indiánky a v Amerike vôbec nebol pred ich napísaním. A nikto ho neobviňuje z klamstva. Ja som o niečo lepší, pretože okrem fantázie, zážitkov iných a literatúry, staviam aj na vlastných skúsenostiach. Ak niekto využíva vlastné kombinačné schopnosti, už je klamár, pomätenec? Hlavné je, že ich nepoužívam na poškodzovanie poľovníctva, ale naopak - na zveľaďovanie.
<br/>
<br/> nuž sestrička ma so slzami v očiach prosila, aby som zliezol z lustra.... ja netuším, ako som s tam dostal:D:D:D:]:]:]...
Pocuj moj, Ty uz si uplne odbocil niekam inam od temy. To Ta este bavi sa tu ukajat nad tym aky si "dobry" ? Pripada mi, ze tymto spravanim sa tu na fore kompenzujes nejaky komplex zo zivota. Nic v zlom, ale tak to vyzera...
Jozko u nas dnes zapadalo slniecko o 17,43 a este pred tym ako zapadlo, stihlo vykuknut spoza mracka a dat mi signal, aby som sa nenatahoval s velikanom tvojho formatu a radsej sa isiel prejst s flintickou. Vies, teraz chodim vencit jedneho stareho zakazkoveho Merklika, trocha technicku raritku, trochu nacackaneho fesaka. Sluku som sice nevidel, ale to, ze som sa dokazal vysrat na kockovanie s tebou, to bola vec ...
hlavne mu neprezrádzaj čo nosíš na pleci...bo sa nám naserie i do témi polovné zbrane a nariadi nám nosit maximálne vzduchovky aby sme nestresovali líšky...:] ako píše Lubenko-vobec na toho magora nereagujte....