Zahrdlenie III. a full., záleží na lokalite, ako vysoko a ďaleko lietajú. Niekde dávam aj IV. a II. To si musíš vyskúšať. Ale skôr také trapové čoky ako skeetové.
<br/>A čo sa týka streliva, tak prvý 2,75, druhý 3. Keď dáš 3 a 3,5 nič sa nestane. Keď ju chytíš ako sa hovorí naplno, tak je to jedno, ale pri väčšej vzdialenosti sú lepšie 3 a 3,5.
<br/>
ja pouzivam na lov sluk len 2,4trap.vcera mi padla moja prva,a zase pred vcerom na tom istom stande strelil svoju prvu sluku aj moj otec...tento rok som ich videl pozehnane(Nr okolie).
Tak už aj z Liptova hlásim prelet sluky. Zamával som jej klobúkom a chúďa bolo také vystresované, že začalo krúžiť ponad mňa . Ale ešte pred tým som vystresoval jednu líšku. Mladých bude mať aspoň 20 - pre ilustráciu, ako vyzerá u nás líška vystresovaná lovom, som dal do mojej galérie jej foto
Včera super večer? aj ked žiadna sluka neletela ale super zábava.(vôbec ma netankuje že som nemal lauf, ale kalvádos bol 52,5% a aj slaninka bola obzvlášt prepečená)
<br/>Inak stádo 26 kusov jelenej ,traja jeleni , jeden paroháč uplná bieda (neviem kde bol november,decebember max. tak 8-10 cm.) ale zato pekné plné jelenice(a to brali jadro.8o:]) plun .Sa teším na sobotu ked sa bude klohnit gulášek na zahájenie novej sezóny. KOBRA toto nezažiješ!!!
<br/>:-p:-p
zdravim polovnikov !
<br/>zaregistroval som sa tu len preto aby ste mi pomohli zodpovedat jednu pre mna velmi dolezitu otazku. Nevedel som do akej temy to mam dat atk som sa vam nabural do tejto. takze zaujimalo by ma ako to je s odstrelom zvery v okoli hranicneho priechodu BERG. boli sme tam totiz vcera prvy krat na prechadzke s nasim psom a velmi sa nam tam pacilo. bolo tam ale kopec zvery a aj posedov som este nikdy v zivote nevidel tolko vela. mam ale obavy aby po nas alebo nasom psovi (bulterier zemlovej farby podobny liske) nezacal niekto omylom strielat. kedy je sezona na odstrel? kedy tam radsej nemam chodit vobec? videli sme tam srny, prepelice a zajace..
<br/>dakujem
<br/>
<br/>Stano