keby som mal tu možnosť a pravomoc, tak by som ich za ten ich čin ani nepustil z väzby, aby sa pre druhy krat naučili, slušnemu spravaniu k zveri a prirode!!!
Včera mali zasa šťastie.....................:[(veď oni ešte prídu,chodia z juhu)
<br/>Vstredu boli Trnavsko-Hlohovecký,sú ostrejší,na tých treba inak :[
Tym sa budu braniť.Ako vsetko nadobudli legalne atd.Ale ta nelegalna zbran atd-za tu ma moznost dostat podmienku-ale za pytliactvo pôjde sedieť.Uvidite ako sa to bude natahovať.:[ A sme vsetci okamzite v 1dnom vreci s takymito ludmi.
Ten pán tvrdil, že tie trofeje má po starých rodičoch od kamarátov atď, to síce môže byť pravda ale našli aj 30kg mäsa a to už asi nezdedil po starých rodičoch.
Ano stefan všetka česť čo si napísal a aj ako si to napísal, pytliak je neoddeliteľnou súčasťou výkonu práva poľovníctva. A ako si napísal, v mnohých prípadách sú to chlapi, s kladným vzťahom k prírode a k poľovníctvu, iba ješitnosť a rodinkárstvo v PZ ich nepotrebuje. Sú to viac poľovníci ako vačšina zaradených v PZ. O pytliakoch sa písali knihy, Svetoznámi maliari maľovali obrazi, kde asi tak brali inšpiráciu?
Aj u mňa by našli veľa trofejí. A čo by to znamenalo? Ze som pytliak? Nie! podľa mňa iba to, že mám veľa trofejí! ale páni redaktori...veď vieme začo vás platia. Veľa vecí čo sa udeje sú pre čitateľa úplne bežním životom, ale páni redaktorý to musia spracovať do stavu čitateľskej konzumácie. Formulka, Hrozí mu odňatie slobody až na 5 rokov, má pre 80% ľudí magickú moc,aj keď to v podstate nič neznamená.
Lacika ja mam trofeje po svojom starom otcovi . Neviem ako by som dokazoval ze som ich zdelil . A aj zverina by sa nasla daka v mrazaku .
<br/>
<br/>O chvilu to bude tak ze este aj maso v mrazaku bude musiet mam plombu :D:D:D , a ked budem umierat tak necham v zaveti ze odkazujem trofeje pozostalym aby sa chudaci nedostali do krizku so spravodlivostou .
<br/>
<br/>skoda reci ! aj tak sa vsetkym su senzaciechtivi pani redaktori !!! :[
pani, ak sme polovali dvadsat a viac rokov, mame doma urcite "hodne" trofeji. To "hodne" je pre niekoho dvadsat, pre ineho sto!Su ale aj taki, ktori si ani nevystrelili a maju viac trojeji ako my , co polujeme. Tiez su to pytliaci, ked nevedia dokazat, od koho to vsetko pozbierali?
<br/>Rovnako aj u kazdeho polovnika by sa urcite naslo nieco, s cim by bol problem pri dokazovani.Ruku na srdce.