Myslím, že asi nie, ešte som nepočul, že by to tak niekto urobil, predsa sú to strelné zbrane a niekto musí byť zodpovedný. Zákon o zbraniach a strelivo to asi nedovoľuje, no skús možno sa nájde niekto kto to tak urobil, alebo možno budeš prvý. Ja osobne by som nedal cudzej osobe aby prevážala zbraň ktorá je prevedená na moje meno.
perdix použití brokovnice ať z drážkovanou nebo hladkou hlavní na lov černé při jiném lovu než naháňce nebo nátlačce je hodnoceno zákazem činnosti na dva roky a pokutou 30 000 kč
zilka, chceš šteňa, alebo hotového psa? Mám chovnú stanicu 19 r. možno by som Ti vedel Tvoj problém vyriešiť. Poprípade zavolaj na tel: 0905 869 890, alebo e-Mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Pedro tu je môj mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
<br/>napíš mi aby som mal tvoju adresu a ti pošlem kontakt na toho preparátora.
chlapi potrebujem si stihnuť odniekial žiadosť o prelženie zbrojného preukazu a tlačivo na potvrdenie od lekára k predlženiu ZP viete mi nikto poradiť?
dobrý deň tu levo. vo vyhľadávaní si zadaj minv.sk a potom hľadaj v tlačivách a formulároch. Máš tam všetki o lekároch a o zbrojnom preukaze, ahoj Levo.
Sevas Akela!
<br/>
<br/>Od 1.3. do 5.3.2006.
<br/>
<br/>Denne od 10.00 do 18.00 hod.
<br/>Vstupné pre dospelé 1300.- Ft. (200.- Sk)
<br/>Od nás ide autobus, ked máš záujem zavolaj ma na mobil - 0905 693443