milý radko skúšala som to, len ona aj tak stvrdla. Už som skúšala aj namočiť ju do solného roztoku s trochou octu na 24 hodín a nič. Keby som si chcela spraviť ladvinák tak mi to bude šušťať ako keby som nosila na sebe noviny. :]
Zdravím. Páni nerobte bordel v témach v každej opisujete všetko. Som po dlhšiom čase na fore ale je to strach a hrôza.
<br/>
<br/>Píšte príspevky tam kam patria. Ďakujem.
V menšom meste v predajni ťažko. V menších mestách veľmi tovar tohto typu a ceny nemajú, ale objednajú ti ho podľa katalógu. To preto, aby nemali v tovare uložené peniaze. A nám poľovníkom sa to samozrejme nepáči. Ak niečo kupujem na niekoľko rokov, samozrejme si to chcem ohmatať a to už nehovorím o optike, ale o napr. brokovnici, ktorá ti musí sadnúť. Bohužiaľ taká je prax.
ajoj Radko. ok si milý možeš mi to číslo poslat na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.? dííííky mooooc :P
v niektorom polovnictve a rybarstve je inzerat jedneho pana zo ZA ktory dováža meopty. Ja som zhruba pred mesiacom a pol zháňal tiež meoptu s osvetlenym krížom a jediný kto ho na celom slovensku zohnal bol on. Nemam už ten kontakt ale viem že sa ten inzerat objavil vo viacerých číslach PaR.
Fero - Napísal som aj jemu do Žiliny, ale neozval sa mi vôbec. A pre zaujímavosť z MEOPTY som dostal túto odpoveď.
<br/>
<br/>Artemis 3100 7x56 není skladem a nebudeme vyrábět.V tomto rozměru budeme vyrábět Meostar 7x56 sv.bod. Cena je určena na 16000,- včetně DPH.Meostar má vynikající světelné parametry,světelnost až 95%. Povrchová úprava je speciální elox,odolný proti chemickým vlivům a oděrům. Kusy budou nejdříve v dubnu.
Neviem ako je to so zariadeniami, ale cenu psuv určujú súdny znalci na základe trhovej ceny šteniatka, absolvovaných skúšok, výstav, všetko na základe skúseností. Pokiaľ viem žiadne tabuľky na to nie sú. Môžem sa mýliť, ale myslím že je to tak.